MACHIAJUL VAGINAL, ultima fiță care face ravagii printre vedete – Oana Lis: “Abia astept sa il incerc”- “Selfie înainte şi după”

MACHIAJUL VAGINAL, ultima fiță care face ravagii printre vedete – Oana Lis: “Abia astept sa il incerc”- “Selfie înainte şi după”

- in INEDIT, MONDEN
1783
Comentariile sunt închise pentru MACHIAJUL VAGINAL, ultima fiță care face ravagii printre vedete – Oana Lis: “Abia astept sa il incerc”- “Selfie înainte şi după”
oana lis

Ca de obicei, Kim Kardashian a dat tonul în moda machiajului intim. Specialiștii din industria cosmeticelor nu mai știu ce să inventeze. După paietele pentru vagin, menite să facă viața sexuală ”mai plăcută și amuzantă”, machiajul vaginal câștigă tot mai multe adepte în lumea vedetelor. Un brand scandinav tocmai a lansat o gamă de produse numai bune ”să lumineze, să hidrateze și să calmeze” vulva. În spatele acestei noi tendințe se află, cum altfel?, surorile Kardashian.

În luna martie, Khloe dezvăluia că folosește un ruj hidradant pentru a-și îngriji zona intimă, iar anul trecut, în decembrie, Kim se declara un mare fan al acestor cosmeticale. Mario Dedivanovic, cel care se ocupă în mod oficial de machiajul vedetei, a publicat pe contul personal de Instagram o imagine cu el între picioarele Kim. Explicația nu lăsa loc de interpretări: ”Credeați că mă ocup doar de față?”.

Brandurile internaționale au simțit imediat că e o pâine bună de mâncat aici. O companie scandinavă a ieșit pe piață cu o gamă completă de balsamuri, creme exfoliante și farduri pentru ”bunăstarea” zonei intime.

Ultima invenție, un iluminator, îmbogățit cu vitamina E și flori de soc, despre care producătorii spun că ascunde imperfecțiunile și face mai atrăgătoare zona cu pricina. Prețul plătit pentru aceste mic, dar important beneficiu, 37 de euro.

Oana Lis a citit un articol despre acest “trend” si a decretat: “Abia astept sa il incerc”.

Oana Lis şi-a anunţat prietenii despre intenţia de a recurge la machiajul intim. Imediat, pe pagina de Facebook a Oanei Lis au inceput dezbaterile. “Sa vezi de acum selfie-uri”, i-a spus cineva, comentand la postarea blondinei la care s-au adunat sute de reactii, unele pro, altele contra, cele mai multe haioase. “(N.r. Selfie-uri) Inainte si dupa machiaj”, a completat sotia lui Viorel Lis.

sursa: click.ro

loading...

Facebook Comments