NU iti va veni sa crezi ce a facut acest sofer de tir. A intrebat o autostopista, pe care a luat-o la ocazie, daca a votat cu PSD si cand a aflat a obligat-o sa… [VIDEO]

NU iti va veni sa crezi ce a facut acest sofer de tir. A intrebat o autostopista, pe care a luat-o la ocazie, daca a votat cu PSD si cand a aflat a obligat-o sa… [VIDEO]

- in DE ACTUALITATE, INEDIT
1262
Comentariile sunt închise pentru NU iti va veni sa crezi ce a facut acest sofer de tir. A intrebat o autostopista, pe care a luat-o la ocazie, daca a votat cu PSD si cand a aflat a obligat-o sa… [VIDEO]
autostop

Un sofer de TIR caruia i-a ajuns cutitul la os nu poate face mare lucru. Dar poate sa ii faca pe votantii PSD, partidul care a modificat legile Codului Penal, sa isi dea seama ca au facut o alegere gresita. Speram, cel putin. Urmariti filmul care a devenit viral !

In filmarea incarcata pe youtube, se vede pe o camera montata pe un tir, cum soferul camionului opreste pentru a lua la ocazie o femeie care facea autostopul.

Camera de filmat din cabina tirului, dupa cum se poate observa si in imagini, avea si inregistrare ambientala cu microfon. Fetele celor doi protagonisti, respectiv soferul de tir si autostopista nu apar in imagine insa se aude clar ceea ce vorbesc.

Soferul de tir, intr-o conversatie banala, ca orice conversatie pe care o facem cu totii cu soferul de tir sau taximetristul, o intreaba pe femeia luata la ocazie cu cine a votat.

Si supriza! Dupa ce omul nostru afla ca doamna a votat cu PSD, rabufneste si opreste tirul pe marginea soselei, fortand femeia sa coboare din masina, dintr-o pornire de razbunare si frustrare fata de situatia actuala creata in tara noastra de actuala conducere.

Urmariti filmul. Ce credeti, a procedat corect? Daca ti-a placut DISTRIBUIE

loading...

Facebook Comments