„Sunt Nadia, iar când am născut cei opt bebeluși am fost aspru criticată și lumea zicea că nu aveam cu ce să-i cresc.” Uite cum arată cei mici și ce face mama pentru a supraviețui!

„Sunt Nadia, iar când am născut cei opt bebeluși am fost aspru criticată și lumea zicea că nu aveam cu ce să-i cresc.” Uite cum arată cei mici și ce face mama pentru a supraviețui!

- in INEDIT
509
Comentariile sunt închise pentru „Sunt Nadia, iar când am născut cei opt bebeluși am fost aspru criticată și lumea zicea că nu aveam cu ce să-i cresc.” Uite cum arată cei mici și ce face mama pentru a supraviețui!
nadia

Inainte de a deveni Octomama, Nadya avea șase copii și își mai dorea încă unul. A mers la o clinică de fertilizare, unde medicul i-a recomandat implantarea a 12 embrioni, crezând că nu vor supraviețui cu toții.

8 dintre cei 12 embrioni au supraviețuit și Nadya a rămas însărcinată, urmând să aducă pe lume opt copii.

Astfel, în 2009, Nadya a adus pe lume 8 copii: Nariyah, Jonah, Isaiah Josiah, Malyyah, Noah, Jeremiah și Makai. După naștere, Nadya a devenit subiect de controversă, pentru că nimeni nu credea că o femeie fără un venit constant poate avea grijă de 14 copii. Mulți au acuzat-o de faptul că a refuzat să facă avort.

Nadya a exploatat faptul că a devenit celebră, și-a angajat un manager și a acceptat tot felul de joburi dubioase pentru a păstra un acoperiș deasupra capului și mâncare pe masă pentru copiii ei.

În cel mai sincer interviu acordat, Natalie – cunoscută anterior ca Nadya – a dezvăluit cum ca este profund rușinată de munca “dezumanizantă și exploatatoare” pe care a făcut-o ca actrita porno celebra și ca striptuesa, pentru a putea creste copiii. A ajuns să “amorțeasca” durerea psihica cu ajutorul unor medicamente precum Xanax.

Acum, la 41 de ani, Nadya a devenit consilier și asistentă de psihiatrie în Orange County, California. Sursa: thesun.co.uk

Uite cum arata acum cei opt copilasi:

nadia copii

nadia_copii

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments