Un bărbat a făcut o operaţie de micșorare a organelor genitale: cântăreau 5 kg și măsurau 1 metru | VIDEO

Un bărbat a făcut o operaţie de micșorare a organelor genitale: cântăreau 5 kg și măsurau 1 metru | VIDEO

- in INEDIT
566
Comentariile sunt închise pentru Un bărbat a făcut o operaţie de micșorare a organelor genitale: cântăreau 5 kg și măsurau 1 metru | VIDEO
barbat

Un bărbat se simte în sfârșit eliberat după ce a făcut o operație de reducere a organelor genitale care au ajuns să cântărească 5 kg şi să aibă 1 metru lungime.

Horace Owiti Opiyo are 20 de ani și locuiește în Kibigori, Kenya. Când avea doar 10 ani, băiatul a observat un chist pe organele sale genitale. În timp, acesta a început să crească până a ajuns la dimensiuni extreme: testiculele cântăreau cinci kilograme, iar lungimea penisului ajunsese la aproape un metru, potrivit dailymail.co.uk.

Tânărul nu mai putea să meargă și nu avea o viața deloc normală. A renunțat să mai meargă la școală după ce toți colegii râdeau de el și era convins că este blestemat de diavol.

Un video cu cazul lui Owiti Opiyo a devenit viral pe internet, astfel ajungând să fie văzut de un doctor local. Doctorul a venit în ajutorul tânărului și l-a operat.

Intervenţia chirurgicală a fost un succes, iar băiatul de 20 de ani este fericit că acum poate avea o viață normală: Acum pot alerga şi pot juca fotbal. Acum sunt liber. Următorul pas pe care vreau să-l fac este să merg la şcoală. Cine ştie ce mă aşteaptă în viitor”, a declarat el. sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments