Această femeie se culca cu soțul său doar dacă îi oferea bani în schimb. Motivul uluitor pentru care i-a pus această condiție

Această femeie se culca cu soțul său doar dacă îi oferea bani în schimb. Motivul uluitor pentru care i-a pus această condiție

- in LIFESTYLE
526
Comentariile sunt închise pentru Această femeie se culca cu soțul său doar dacă îi oferea bani în schimb. Motivul uluitor pentru care i-a pus această condiție
cuplu

Conform jurnalistilor de la The Sunday Mercury, care i-au luat un interviu femeii, aceasta nu intretine relatii intime cu partenerul sau daca nu este platita cu 40 de lire, de fiecare data.

Nu se culca cu sotul sau decat daca ii ofera bani in schimb! Totul are si o explicatie! Sarah, originara din West Midlands, a aflat cu ceva timp in urma ca sotul sau a inselat-o cu o prostituată româncă vreme de 30 de ani.

De ce aceeași persoană?” Insistă ea, cu fața plină de durerea infidelității. “Faptul că era aceeași persoană, mă deranjează cu adevărat. Aceasta este marea trădare.”

Femeia credea că mariajul ei de 30 de ani este este unul fericit până când a descoperit secretul murdar al soțului ei, avocat de meserie, în luna noiembrie a anului trecut.

Ea a aflat de “aventura” când a descoperit cuvantul “Poppers”, un medicament care sporea performantele sexuale, în jurnalul soțului ei alaturi de un numar de telefon. A sunat curioasa si i s-a raspuns de la un salon de masaj erotic.

Prostituata era platita constant cu 40 de lire, asa ca femeii i-a venit o idee. A renuntat la gandul de a se razbuna pe amanta sotului si si-a focusat atentia asupra barbatului sau. L-a amenintat cu divortul, dupa ce a aflat de aventura amoroasa. Pentru ca barbatul nu voia sa o piarda, a acceptat tot ce a stabilit sotia lui, scrie thesun.co.uk.

Femeia a convenit ca de fiecare data cand fac sex sa fie platita cu acei bani, iar sotul a fost de acord. In doi ani, britanica a reusit sa stranga o mica avere de pe urma partenerului ei. Mai mult de atat, pe langa bani, femeia mai primeste si cadouri.

Pot să-i iert sexul în afara căsătoriei noastre, dar nu pot ierta faptul că a fost cu aceeași femeie de atâția ani.”, a mai adaugat femeia. Sursa: aktualnews.ro

 

loading...

Facebook Comments