Dupa ce i-a murit sotul, mama a doi copii fiind, femeia a luat o decizie SOCANTA: S-a CULCAT cu 80 de barbati insurati si e MANDRA de asta! De ce a luat aceasta decizie

Dupa ce i-a murit sotul, mama a doi copii fiind, femeia a luat o decizie SOCANTA: S-a CULCAT cu 80 de barbati insurati si e MANDRA de asta! De ce a luat aceasta decizie

- in LIFESTYLE
737
Comentariile sunt închise pentru Dupa ce i-a murit sotul, mama a doi copii fiind, femeia a luat o decizie SOCANTA: S-a CULCAT cu 80 de barbati insurati si e MANDRA de asta! De ce a luat aceasta decizie
Sexolog

I-a murit soțul, iar de atunci femeia a luat o decizie șocantă. A decis să-și trăiască viața din plin ca și cum fiecare zi ar fi ultima. Femeia, mama a doi copii, a decis după moartea soțului ei, că vrea să-și trăiască viața din plin și să fie cât mai împlinită din punct de vedere sexual. 

Louise Van Der Velde are 43 de ani și este sexolog de profesie. Ea spune că vrea să-și trăiască viața din plin ca și cum fiecare zi ar fi ultima, fără reguli.

Potrivit metro.co.uk, femeia a spus că până acum a făcut sex cu 80 de bărbați însurați, declarând că  „până când moartea ne va despărți” este un nonsens.

„Să-mi trăiesc viața amoroasă la maximum este munca mea de viață. Consilierea mariajului tradițional eșuează adesea pentru că este bazat pe un model care nu a mai fost schimbat de 150 de ani. Nonsensul ‘până când moartea ne va despărți’ te face să îți asumi că monogamia merge pentru toată lumea. Nu este realistic și nu se potrivește cu firea umană”, susține specialista.

sexolog
FOTO: Cavendish Press (Manchester) Ltd

Specialista care vrea să facă sex cu cât mai mulți bărbați, mai spune că soțiile partenerilor săi au știut că sunt înșelate, chiar dacă s-au făcut că nu știu.

„Oamenii ar trebui să judece mai puțin și să facă mai mult sex grozav. Viața este prea scurtă să faci sex doar cu un partener”, mai spune Louise Van Der Velde.

Femeia din Harrogate, North Yorkshire, spune că a început să-și înșele soțul în ultimul an de căsătorie, înainte ca el să moară. „Am decis să îmbrățișăm o relație deschisă cu câțiva ani înainte ca el să moară. Am continuat să fac la fel de atunci. Moartea lui m-a făcut să realizez că trebuie să trăiești din plin și să faci fiecare zi să conteze”, a povestit sexologul. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments