BOMBA CARE DETONEAZĂ PARLAMENTUL. Cine este şii cum ARATĂ cea mai ATRĂGĂTOARE ALEASĂ. Are legături cu soţul Gabrielei Firea

BOMBA CARE DETONEAZĂ PARLAMENTUL. Cine este şii cum ARATĂ cea mai ATRĂGĂTOARE ALEASĂ. Are legături cu soţul Gabrielei Firea

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, MONDEN, POLITICA
968
Comentariile sunt închise pentru BOMBA CARE DETONEAZĂ PARLAMENTUL. Cine este şii cum ARATĂ cea mai ATRĂGĂTOARE ALEASĂ. Are legături cu soţul Gabrielei Firea

Alexandra Corina Bogaciu, în vârstă de 27 de ani, este cea mai tânără PSD-istă care a reuşit să intre în Camera Deputaţilor în urma alegerilor de duminică, informează Click.

Alexandra a ocupat prima poziţie pe listele PSD Ilfov şi a obţinut fără probleme un loc în Parlament.

Tânăra, originară din Voluntarii, se pare că este nepoata primarului localităţii, Florentin Pandele, potrivit sursei citate.

Frumoasa brunetă este absolventă de studii medii și a fost recomandată de colegii din PSD ca fiind director markenting la o companie din România.

În mediul online, o recomandă doar fotografiile sexy, pe care le-a şters, după ce a obţinut mandatul de deputat.

Ion Bogaciu, tatăl Alexandrei, este vărul lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul edilului de la București, Gabriela Firea.

Alexandra Corina Bogaciu

Bogaciu este și nașul de botez al lui Pandele, care s-ar fi creștinat ortodox în urmă cu 15 ani. El a fost viceprimarul Voluntariului, iar în prezent este consilierul aceleiași localități.

loading...

Facebook Comments