A fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume. Concursul Miss World 2016, marcat de o controversă

A fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume. Concursul Miss World 2016, marcat de o controversă

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, LIFESTYLE, MONDEN
907
Comentariile sunt închise pentru A fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume. Concursul Miss World 2016, marcat de o controversă

Stephanie del Valle of Puerto Rico a fost încoronată drept noua Miss World 2016, surclasând alte opt concurente din Republica Dominicană şi Indonezia, dar şi alte frumuseţi la nivel global, informează AFP.

Oricit de zimbitoare si stralucitoare ar parea concursurile de frumusete la suprafata, nu stiu daca exista scandaluri mai urite ca cele izbucnite in culisele acestora.

Del Valle, în vârstă de 19 ani, o brunetă cu ochi căprui, este studentă şi vorbeşte spaniola, engleza şi francez, şi speră să intre în industria de divertisment.

Încoronată duminică de către Miss World 2015, Mireia Lalaguna of Spain, del Valle a declarat că este „o mare onoare şi o mare responsabilitate” de a fi reprezentanta Caraibilor.

Stephanie del Valle s-a impus în fața Yaritzei Miguelina Reyes Ramirez, din Republica Dominicană, clasată pe locul al doilea, și a Natashei Mannuela, din Indonezia, care a obținut locul al treilea.

Miss Kenya și Miss Filipine s-au clasat, de asemenea, printre primele cinci finaliste ale acestei competiții, organizate în 2015 în China.

In acest fel tanara si-a asigurat o cariera de succes in industria de divertisment si poate cine stie chiar in cea de film. Noi ii uram succes in cariera pe mai departe , tinand cont de varsta ei foarte frageda.

sursa: mediafax.ro

loading...

Facebook Comments