Mircea Badea, atac SUBURBAN. „Băga-mi-aș, nu se mai poate trăi pe planeta Românică din cauza la niște JEGOȘI ca….

Mircea Badea, atac SUBURBAN. „Băga-mi-aș, nu se mai poate trăi pe planeta Românică din cauza la niște JEGOȘI ca….

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL
1107
Comentariile sunt închise pentru Mircea Badea, atac SUBURBAN. „Băga-mi-aș, nu se mai poate trăi pe planeta Românică din cauza la niște JEGOȘI ca….

Raluca Feher și Asociația Frontline Club București au fost puse la zid de anumite canale tv, după scrisoarea deschisă prin care a cerut “întreruperea contractelor de publicitate cu televiziunile România TV, Antena 3 și B1 TV”.

Raluca Feher a publicat o scrisoare deschisă “în atenția directorilor de agenții de publicitate, media și PR”, făcând apel la scoaterea reclamelor de pe cele trei stații. Feher a vorbit de “informațiile false, denigratoare, de natură de a dezinforma și manipula în mod grav opinia publică transmise de către grupul celor trei instituții media” în cazul protestelor.

Mircea Badea a ținut și el să transmită un mesaj pe măsură în emisiunea sa, „În gura Presei”, difuzată în seara zilei de 26 ianuarie, 2016, pe Antena 3.

El făcut referire la cei care doresc inchiderea posturilor amintite, numindu-i „oameni care se tăvălesc în chinuri talibane”, spunând că s-a gândit că ar fi bine să le transmită și el un mesaj.

„M-am gândit că le-aș putea adresa un mesaj(…). Ei spun că DNA-ul nu greșește niciodată, așa că m-am gândit să lucrez cu materialul DNA. M-am gândit la un procuror, Negulescu, care vorbea despre Ghiță, spunând „nu se mai poate trăi pe planeta Românica din cauza la un jegos ca Sebi Ghiță”, a spus Mircea Badea.

Pentru a-și transmite mesajul, Badea a difuzat mai întâi o înregistrare cu procurorul Negulescu de la DNA Ploiești, înregistrare în care acesta are un limbaj injurios la adresa lui Sebastian Ghiță.

Acesta spune, printre altele: „Nu mai putem să trăim pe planeta Romanica din cauza unui jegos ca Sebi Ghiță care este un vagabond, o zdreanță”.

„O să sară feisbucistii, talibanistii și m-am gândit că aș pune în loc de Sebi Ghiță’, ‘Feher’, iar mai încolo aș pune ‘Frontline’, ONG-ul ăsta finanțat de Soros.

„Băga-mi-aș, nu se mai poate trăi pe planeta Românica din cauza la niște jegoși ca Frontline”, a sunat mesajul televizual al lui Badea, după ce a înlocuit cuvintele de rigoare.

Acesta și-a continuat tirada la adresa celor care susțin astfel de cereri.

„Ca să-i mai nasc o data, nu se poate. Ăștia ar fi făcut carieră bună în Statul Islamic”, a continuat Badea.

sursa infoalert.ro

loading...

Facebook Comments