O mai tii minte pe Miki de la K-Pital?! Nu ai cum să o mai recunoști. N-o sa-ti vina sa crezi cum arata si ce face acum

O mai tii minte pe Miki de la K-Pital?! Nu ai cum să o mai recunoști. N-o sa-ti vina sa crezi cum arata si ce face acum

- in MONDEN
672
Comentariile sunt închise pentru O mai tii minte pe Miki de la K-Pital?! Nu ai cum să o mai recunoști. N-o sa-ti vina sa crezi cum arata si ce face acum

Motivul pentru care Miki ex K-pital s-a retras din lumina reflectoarelor. Cântăreața s-a bucurat de mare succes pe scena artistică, dar a decis să stea departe de showbiz o perioadă.

Miki, care a fost cerută de nevastă la TV la un moment dat, a făcut senzație pe piața muzicală din România pe vremea când cânta în trupa K-pital. Frumoasă, talentată și sexy, ea a cucerit admiratorii din țara noastră.

Cu toate acestea, la un moment dat nu a mai apărut la tv. Acum, la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la PRO TV, Miki, căreia iubitul i-a construit o vilă, a explicat motivul pentru care a dispărut din lumina reflectoarelor timp de 10 ani.

„Am avut o pauză mondenă, cum ar veni, și de TV. Dar eu activitate muzicală am avut. Am făcut o pauză pentru că nu prea îmi găseam locul în lumea asta, pe TV, ce se întâmpla, cum se întâmpla. În toată această perioadă am cântat, doar că nu am apărut la televizor. Atâta tot. Mi-a lipsit showbiz-ul. Am făcut o pauză, dar mi-a fost prielnică, m-am încărcat și acuma gata sunt. Clar revin cu forțe proaspete”, a declarat Miki.

Miki ex K-pital are o relație de foarte mulți ani cu Răzvan Constantinescu, care este și impresarul ei. Nu sunt căsătoriți, dar artista susține că este foarte bine așa.

„Toată lumea are impresia că suntem căsătoriți. Nu suntem. Suntem împreună, ne e bine și atât. Nu aș vrea nuntă mare, ceva mic, restrâns. Au fost cereri în căsătoie… N-a fost să fie la noi un copil. Avem animăluțe”, a declarat cântăreața.

Miki a fost eleva Mihaelei Runceanu, cea care pare să îi fi insuflat dragostea de muzică, la Şcoala Populară de Artă pe care a urmat-o. Trupa K-pital, cea care i-a adus acesteia notorietate în showbiz-ul românesc, s-a înfiinţat în 2000 şi a avut o „viaţă“ artistică destul de scurtă, pentru că s-a destrămat în 2004. Totuşi, au fost scoase pe piaţă cinci albume cât se poate de apreciate la acea vreme, dar şi hituri de mare succes. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments