Paparazzi SpyNews au surprins-o pe Brigitte Sfăt in club cu un alt barbat

Paparazzi SpyNews au surprins-o pe Brigitte Sfăt in club cu un alt barbat

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, MONDEN, NEWS
280
Comentariile sunt închise pentru Paparazzi SpyNews au surprins-o pe Brigitte Sfăt in club cu un alt barbat
loading...

Între Brigitte Sfăt și Ilie Năstase par să apară, din ce în ce mai des, tot mai multe probleme, iar despărțirile și împăcările lor fac deliciul publicului de multă vreme deja. Cu toate acestea, acum, pare-se, frumoasa timișoreancă a decis să îl și înlocuiască…

Posesoarea unui trup pentru care, probabil, mai bine de jumătate din showbiz-ul românesc ar face crimă, Brigitte pare să se distreze de minune pe litoralul românesc prin cluburile de fițe. Și, evident, nu singură, relateaza spynews.ro

Astfel, într-una dintre serile trecute, frumoasa soție a lui Ilie Năstase a părut să fie într-o formă de zile mari. Așa că, la un moment dat, s-a ridicat de pe scaun și a început să danseze așa cum doar ea știe, secondată de mai tânăra Laurette. Iar felul în care se unduia părea să fie menit să atragă atenția oricum, mai ales că Brigitte, mai sexy ca niciodată, părea să fie decisă să își pună în evidență formele care ar împinge în păcat și un sfânt. Și, așa cum era de așteptat, mișcările ei ca de felină au atras imediat câțiva admiratori.

bridgitte sfat

Iar Brigitte, mai sociabilă decât pare, a acceptat imediat să le ofere și acestora un mic show, dansând cu mai mult patos în club. Iar bărbatul cu pricina, văzând că între ei s-a legat imediat o relație de amiciție, a devenit mai îndrăzneț decât s-ar fi așteptat cineva. Pentru că, de-a lungul întregii seri, el a avut grijă să îi șoptească tot felul de cuvinte care păreau să o facă pe Brigitte să se simtă din ce în ce mai bine. și, la un moment dat, să îi și permită să pună mâna pe ea.

Și, evident, cum reacția ei nu a fost una vehementă, de refuz, mâna bărbatului cu pricina a rămas acolo, el mângâind-o discret pe spatele lăsat gol de rochia îndrăzneață a soției lui Ilie Năstase. Și, parcă asta nu ar fi fost suficient, în miez de noapte, în ciuda faptului că era multă lume, dar simțindu-se apărați de întuneric, cei doi s-au agățat unul de gâtul celuilalt, ea continuând totodată să se miște provocator.

citeste mai departe pe: spynews.ro

captura foto: spynews.ro

 

 

loading...

Facebook Comments