Scandal mare in showbiz. Spune ca a fost violata în timp ce se afla cu iubitul ei în casa lui

Scandal mare in showbiz. Spune ca a fost violata în timp ce se afla cu iubitul ei în casa lui

- in EXTERNE, LIFESTYLE, MONDEN
501
Comentariile sunt închise pentru Scandal mare in showbiz. Spune ca a fost violata în timp ce se afla cu iubitul ei în casa lui

Actorul Ed Westwick a fost acuzat de viol de către o actriță de televiziune, Kristina Cohen. Tânăra susține că actorul din Gossip Girl a violat-o în timp ce se afla împreună cu iubitul ei în apartamentul actorului, scrie Glamour.

După ce mai multe nume importante de la Hollywood, precum Kavin Spacey și Harvey Weinstein, au fost acuzate de agresiune sexuală, Kristina Cohen, o actriță în ascensiune, care a apărut în mai multe seriale și câteva roluri în comedii de la Hollywood, spune că în urmă cu trei ani a fost violată de Ed Westwick.

Într-o postare pe Facebook, Kristina a împărtășit detaliile presupusului incident petrecut acum trei ani în apartamentul lui Ed Westwick. Actrița povestește că în acea perioadă ieșea cu un producător care era prieten cu actorul din Gossip Girl. Într-o seară au mers în vizită la Ed, iar la un moment dat actorul le-a spus că ar trebui să facă sex toți trei. După această remarcă, Kristina a vrut să plece, dar prietenul ei nu a vrut să-l facă pe Ed ”să se simtă inconfortabil plecând”.

Kristina a fost obosită după cina neplăcută, așa că Ed a sugerat să se odihnească puțin în unul dintre dormitoarele pentru oaspeți. Tânăra spune că își amintește apoi că s-a trezit cu actorul deasupra ei: „Am fost trezită brusc de Ed care era deasupra mea, în timp ce degetele lui îmi intrau în corp. I-am spus să se oprească, dar el era mult mai puternic. M-am luptat cât de tare am putut, dar mi-a luat fața în mâini, m-a scuturat și mi-a spus că vrea să întrețină relații intime cu mine. Eram paralizată, înspăimântată, nu am putut vorbi, nu mai puteam să mă mișc, m-a ținut și m-a violat”.

Ca și cum acest lucru nu ar fi fost suficient de traumatizant, iubitul ei producător a dat vina pe ea pentru ce s-a întâmplat și i-a spus să nu vorbească cu nimeni în legătură cu acest incident.

Drept răspuns la acuzațiile făcute de Cohen, actorul a spus: ”Nu o cunosc pe această femeie. Nu am folosit forța niciodată împotriva unei femei și cu siguranță nu am violat pe nimeni”.

Marți, Kristina Cohen a depus o plângere la poliția din Los Angeles pe numele lui Westwick.

Edward Jack Peter Westwick, cunoscut ca Ed Westwick, în vârstă de 30 de ani, este un actor și muzician britanic, cunoscut pentru rolul lui Chuck Bass din serialul Gossip Girl. A jucat în mai multe filme, iar în prezent apare în comedia BBC White Gold. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments