ULTIMA ORĂ!! S-a aflat cu puțin timp în urmă! Vestea a venit chiar de la spital! Din păcate, DENISA…

ULTIMA ORĂ!! S-a aflat cu puțin timp în urmă! Vestea a venit chiar de la spital! Din păcate, DENISA…

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SOCANT, SOCIAL
862
Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORĂ!! S-a aflat cu puțin timp în urmă! Vestea a venit chiar de la spital! Din păcate, DENISA…
denisa

Denisa Răducu se luptă din răsputeri cu boala gravă care îi macină trupul, iar din câte se pare, artistei îi e tot mai greu să reziste în faţa afecţiunii cu care a fost diagnosticată.

Asta deoarece cântăreaţa de manele are mari probleme şi în ceea ce priveşte cele mai simple activităţi. Mai mult, ea se odihneşte tot mai greu şi potrivit apropiaţilor îi e tot mai greu să aibă o noapte liniştită.

În plus, Denisa Răducu e tot mai afectată de boala gravă care îi afectează organele interne. Blonda nu se mai poate ridica din pat şi orice pas reprezintă un adevărat chin. Totodată, are nevoie constant de cineva care să o ajute să se deplaseze.

De asemenea, din cauza faptului că nu prea se poate mişca de una singură, Denisa a început să aibă mari dureri din pricina faptului că i se atrofiază muşchii. Nu numai atât, pentru că medicii i-au recomandat o serie de pastile care să o poată ajuta să doarmă, dar familia e rezervată în privinţa respectivelor medicamente, pentru că s-ar putea ca artista de muzică de petrecere să se intoxice mai tare.

Denisa Răducu trece prin cea mai grea perioadă din viaţa ei, după ce a aflat că suferă de o boală foarte gravă. Familia, prietenii, dar şi colegii încearcă să o ajute pe artistă să se însănătoşească.

sursa: cancan.ro

loading...

Facebook Comments