Vă avertizăm că urmează imagini şocante! La Sibiu, un fost fotbalist a fost batut cu bestialitate. VIDEO

Vă avertizăm că urmează imagini şocante! La Sibiu, un fost fotbalist a fost batut cu bestialitate. VIDEO

- in DE ACTUALITATE, GENERALE, MONDEN
917
Comentariile sunt închise pentru Vă avertizăm că urmează imagini şocante! La Sibiu, un fost fotbalist a fost batut cu bestialitate. VIDEO

Dumitru Pârvu, fost goalkeeper la Voinţa Sibiu, a fost bătut cu bestialitate în urmă cu aprximativ trei luni, într-un magazin, fără ca cineva să intervină. Imaginile au intrat în posesia familiei victimei, care a decis să le facă publice pentru a ajuta la capturarea suspectului.

Fost jucător la Voinţa Sibiu, Dumitru Pârvu a avut o altercaţie într-un mini-market, în urma căruia a ieşit extrem de şifonat. Din imagini se poate vedea că ex-fotbalistul bea o sticlă de bere şi a intrat într-o dispută cu un alt client al magazinului.

La început a părut a fi doar o discuţie în contradictoriu, dar totul a degenerat după ce Pârvu l-a împins pe “interlocutor”. Acesta din urmă s-a transformat într-o adevărată brută, lovindu-l pe Pârvu preţ de zeci de secunde, chiar dacă acesta căzuse la pământ. Doar un alt client al magazinului a încercat să aplaneze conflictul, însă destul de timid, agresorul continuându-şi loviturile.

La trei luni distanţă, poliţia nu l-a identificat pe agresor, motiv pentru care familia victimei a decis să facă imaginile publice, în tentativa de a aduna date suplimentare.

Iată că nici după trei luni făptuitorii nu sunt traşi la răspundere! Am văzut şi noi, familia victimei, VIDEO-urile cu imaginile agresiunii, imagini în care fratele meu e lovit foarte violent, aflat la pământ, aplicându-i-se şi picioare direct în cap! Cruzimea de care dă dovadă acea “brută” nu trebuie tolerată sau iertată!

Astfel că, vom face imaginile publice, solicitând AJUTOR PENTRU IDENTIFICARE. Oricine poate da relaţii în acest sens despre făptaşul principal sau despre celalalte două persoane care îl însoţesc, poate contacta direct Poliţia la 112 sau Secţia 1 Sibiu, în timpul programului”, a spus Ioana Cristea, sora victimei.

sursa: oradesibiu.ro

loading...

Facebook Comments