BREAKING NEWS. Alerta aviatica in Romania. Motorul unui avion Blue Air a cedat in aer. Toti cei 135 de pasageri aflati la bordul aeronavei au…

BREAKING NEWS. Alerta aviatica in Romania. Motorul unui avion Blue Air a cedat in aer. Toti cei 135 de pasageri aflati la bordul aeronavei au…

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1021
Comentariile sunt închise pentru BREAKING NEWS. Alerta aviatica in Romania. Motorul unui avion Blue Air a cedat in aer. Toti cei 135 de pasageri aflati la bordul aeronavei au…
avion in flacari

Un avion al companiei Blue Air, cu 135 de pasageri la bord, a aterizat de urgenta pe Aeroportul Henri Coanda, din Bucuresti, joi dimineata, din cauza unei defectiuni tehnice.

Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Henri Coanda, joi dimineata, la ora 9.00, un avion Blue Air cu 135 de pasageri la bord a decolat cu destinatia Palma de Malorca, insa la scurt timp a declarat stare de urgenta din cauza unei probleme tehnice sesizate la bord.

Imediat, pe aeroport a fost format, conform procedurilor, un dispozitiv de urgenta. La ora 9,41, avionul a aterizat in siguranta pe Aeroportul Henri Coanda, toti cei 135 de pasageri fiind in siguranta.

Primele date au indicat o problema tehnica la bordul avionului, insa deocamdata nu se stie natura acesteia.

Cei 135 de pasageri urmeaza sa plece fie cu alta aeronava, fie cu aceeasi dupa remedierea problemei.

Potrivit sursei citate, la ora 9,09, la noua minute dupa decolare, comandantul aeronavei a declarat urgenta, din motive tehnice.

“Imediat, pe Aeroportul Henri Coanda s-a format dispozitivul de urgenta, conform procedurilor standard. Aeronava a aterizat in siguranta, la ora 09.41. La bord se aflau 135 de pasageri si echipajul”, se precizeaza in comunicatul citat.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments