BREAKING NEWS! O nava militara ruseasca de spionaj s-a scufundat dupa ce s-a ciocnit cu un cargo romanesc in Marea Neagra

BREAKING NEWS! O nava militara ruseasca de spionaj s-a scufundat dupa ce s-a ciocnit cu un cargo romanesc in Marea Neagra

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, NEWS
793
Comentariile sunt închise pentru BREAKING NEWS! O nava militara ruseasca de spionaj s-a scufundat dupa ce s-a ciocnit cu un cargo romanesc in Marea Neagra
Liman

Un vas cargo incarcat cu oi care plecase din Romania a scufundat un vas militar rusesc. Vasul cargou, care transporta 8.800 de oi, ar fi plecat din România și avea ca destinație Iordania, potrivit presei turce. Naviga sub pavilion Togo. Impactul a fost atât de puternic încât, scrie presa rusă, ambarcaţiunea ruşilor s-a scufundat, anunta Reuters.

Ministerul rus al Apărării a anunțat, citat de TASS, că nava rusă, care se numeste Liman, a suferit o fisură sub nivelul apei în urma coliziunii, care a survenit în condiții de ceață și lipsă de vizibilitate, la circa 40 km nord-vest de Strâmtoarea Bosfor, în apropierea Capului Kilyos.

“La ora 11,53 (08,53 GMT), o nava spion a flotei Marii Negre, Liman, a suferit o bresa in urma unei coliziuni”.

Nava rusească s-a scufundat ulterior, la ora 14:48, adică la aproape două ore și jumătate de la coliziune. Potrivit Interfax, nava „Liman” era destinată culegerii de informații și recent se întorsese dintr-o misiune în Marea Mediterană.

Traseul navei rusesti nu era cunoscut.

Pe nava rusească se aflau 78 de marinari, în timp ce echipajul celuilalt vas număra 17 oameni. Cei 78 de membri ai echipajului rus de pe nava Liman au fost evacuati si nicio persoana nu este ranita.

Vasul cargou, care plecase din portul Midia-Năvodari și transporta 8.800 de oi, potrivit presei turce, nu a suferit daune semnificative în urma ciocnirii. Nava își va putea continua drumul către destinație, după ce se vor încheia cercetările în privința acestui accident.

loading...

Facebook Comments