IARNA nu vrea să se dea bătută! Meteorologii au emis o informare meteo de NINSORI până vineri, la ora 15:00

IARNA nu vrea să se dea bătută! Meteorologii au emis o informare meteo de NINSORI până vineri, la ora 15:00

- in GENERALE, NEWS
821
Comentariile sunt închise pentru IARNA nu vrea să se dea bătută! Meteorologii au emis o informare meteo de NINSORI până vineri, la ora 15:00
meteo

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puţin timp, o informare meteo de vreme rea pentru intervalul 15 martie, ora 23:00 — 17 martie, ora 15:00. Va fi vânt puternic la nivelul întregii țări, respectiv de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în unele regiuni, în special în zona montană.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 15 martie, ora 23:00 — 17 martie, ora 15:00, la munte vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și, mai ales în cursul zilei de joi (16 martie) și în noaptea de joi spre vineri (16/17 martie), se va depune strat nou de zăpadă, pe arii restrânse mai consistent, îndeosebi în zona Carpaților Meridionali și Orientali.

Temporar, vântul va avea intensificări cu viteze de peste 60 — 70 km/h, iar pe crestele înalte rafalele vor depăși 80 — 90 km/h, viscolind și spulberând zăpada.

Prognoza relevă, de asemenea, că vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze de 50 — 60 km/h și în restul teritoriului, cu precădere în regiunile estice, nordice și centrale.

În noaptea de joi spre vineri (16/17 martie), precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în estul și sud-estul Transilvaniei, pe arii mai restrânse în Moldova și izolat în Muntenia.

sursa: observator.tv

loading...

Facebook Comments