Panica la metroul bucurestean: Fum la statia Piata Victoriei si in vagoane

Panica la metroul bucurestean: Fum la statia Piata Victoriei si in vagoane

- in DE ACTUALITATE, NEWS
294
Comentariile sunt închise pentru Panica la metroul bucurestean: Fum la statia Piata Victoriei si in vagoane
loading...
foto metrou

Peronul statiei de metrou Piata Victoriei a fost invadat de fum joi dimineata, o garnitura de metrou care se deplasa catre Piata Victoriei fiind si ea plina de fum. Metrorex a explicat ca a fost vorba despre “un arc electric in zona unui izolator, cu degajare minora de fum”, porivit News.ro. De asemenea,  fumul a patruns si intr-o garnitura de metrou ajunsa in Piata Romana. In statiile de metrou aflate pe traseu au fost anuntate intarzieri.

Potrivit relatarilor de pe Facebook, fumul nu provenea din statie si nici din tren, iar calatorii au coborat la Piata Victoriei.

Calatorii au reprosat Metrorex lipsa comunicarii in aces caz, ei nefiind informati in legatura cu ce se intampla si cu modul in care ar trebui sa actioneze.

foto metrou
foto: hotnews

Metrorex a explicat ulterior ca “la trecerea unui tren de metrou pe Magistrala 2, s-a produs un arc electric in zona unui izolator, cu degajare minora de fum”. “Circulatia trenurilor s-a desfasurat in conditii normale. Precizam ca nu a existat in niciun moment vreun pericol de incendiu.

Pasagerii au calatorit in siguranta, singurul inconvenient fiind fumul simtit de acestia pe o durata scurta de timp, in mod pasager, la trecerea punctuala prin zona respectiva. Echipele Metrorex au intervenit de urgenta pentru scoaterea fumului cu ajutorul sistemelor speciale de ventilatie”, au precizat reprezentantii Metrorex.

sursa: hotnews.ro

loading...

Facebook Comments