SOCANT! Unui barbat de 41 de ani din Vaslui are slabiciune la “BATRANE”. Fapta lui a ingrozit lumea… a folosit uleiul dintr-o candela…

SOCANT! Unui barbat de 41 de ani din Vaslui are slabiciune la “BATRANE”. Fapta lui a ingrozit lumea… a folosit uleiul dintr-o candela…

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, MONDEN, NEWS, SOCANT, SOCIAL
867
Comentariile sunt închise pentru SOCANT! Unui barbat de 41 de ani din Vaslui are slabiciune la “BATRANE”. Fapta lui a ingrozit lumea… a folosit uleiul dintr-o candela…
barbat

 Două bătrâne dintr-un sat din Vaslui au trecut prin clipe de groaza! Un barbat în vârstă de 41 de ani proaspăt eliberat din închisoare, unde a stat pentru cã a violat douã septuagenare, a intrat peste alte două femei, ambele cu vârste peste 70 de ani, pe care le-a tâlhărit şi le-a batjocorit.

Nu iti vine sa crezi asa ceva. Ce a facut o femeie unor copilasi nevinovati, dupa ce i-a invitat la ea acasa dupa ore

Întors de doar trei luni din închisoare, individul din satul Pogãnesti, comuna Stãnileşti a recidivat. Bãrbatul a pãtruns în locuinţele bătrânelor, pe care le-a fortat sã întretinã relatii sexuale.

Una dintre ele a povestit anchetatorilor cã Palade i-a cerut o cremã, dar pentru cã femeia nu avea, acesta ar fi luat uleiul dintr-o candelã si s-ar fi dat cu el prin zonele intime.

Vremeanoua.ro scrie că pânã si apãrãtorului din oficiu al individului i-a fost foarte dificil sã pledeze în favoarea sa, ţinând cont de declaraţiile cu detalii de-a dreptul şocante ale victimelor.

“Poliţişii Secţiei 4 Polite Ruralã Huşi efectueazã cercetãri fatã de un bãrbat, în vârstã de 41 de ani, din comuna Stãnilesti bãnuit de sãvârsirea a douã infracţiuni de viol, douã infracţiuni de violare de domiciliu şi o infracţiune de furt, victime fiind douã femei de 71, respectiv 74 de ani, din aceeasi localitate.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul cã în cursul lunilor martie şi aprilie a.c., bãrbatul a pãtruns fãrã drept în locuintele celor douã femei şi, prin contrângere, a întreţinut cu acestea relaţii sexuale.

Violatorul a fost prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Husi si la judecatorie cu propunerea de dispunere a unei mãsuri preventive, au afirmat reprezentatii IJP Vaslui.

sursa: observator.tv

loading...

Facebook Comments