Uite ce spune Sorin Grindeanu despre protestele din stradă!

Uite ce spune Sorin Grindeanu despre protestele din stradă!

- in DE ACTUALITATE, NEWS, POLITICA, SOCIAL
895
Comentariile sunt închise pentru Uite ce spune Sorin Grindeanu despre protestele din stradă!

Protestele din Piața Victoriei au continuat până târziu în noapte. Tot atunci a început să scrie pe Facebook și premierul Sorin Grindeanu. Iată ce crede acesta despre manifestațiile de protest de miercuri seară.

Premierul Sorin Grindeanu a comentat, joi, aproape de ora 2 din noapte, pe Facebook, protestele din ţară pe tema modificării Codurilor penale.

”Din nefericire, un protest paşnic s-a transformat, în această seară, într-unul violent. De la bun început, ţin să precizez că respect dreptul românilor de a protesta. Trăim, însă, zile în care manipularea atinge cote alarmante.

Cum spuneam, din păcate, în această seară, situaţia a degenerat şi vorbim despre doi jandarmi şi trei protestatari răniţi care se află la spital pentru îngrijiri medicale.

Fac un apel la calm şi la o informare corectă a românilor care sunt îngrijoraţi de situaţia de astăzi.

Mulţumesc Jandarmeriei Române pentru modul în care a acţionat în această seară, convins fiind că totul ar fi decurs normal dacă anumite grupări nu ar fi recurs la violenţă”, a scris Grindeanu, pe Facebook, joi, la ora 1.46.

Manifestaţia din Piaţa Victoriei la care au participat (după unele estimări) circa 125.000 de persoane s-a încheiat după ce au fost incidente  provocate de grupuri izolate de persoane. Timp de aproape două ore, aceștia au aruncat cu sticle, torţe şi petarde, iar forţele de ordine au ripostat cu gaze lacrimogene.

Doi jandarmi şi doi protestatari au duşi la spital în urma violenţelor.

loading...

Facebook Comments