Ultimele mesaje ale celor doi tineri care s-au aruncat de la etajul 18. Si-ar fi anuntat gestul extrem pe internet. FOTO

Ultimele mesaje ale celor doi tineri care s-au aruncat de la etajul 18. Si-ar fi anuntat gestul extrem pe internet. FOTO

- in DE ACTUALITATE, MISTER, NEWS, SPORT
907
Comentariile sunt închise pentru Ultimele mesaje ale celor doi tineri care s-au aruncat de la etajul 18. Si-ar fi anuntat gestul extrem pe internet. FOTO

Ultimele mesaje. Presa din R. Moldova ia in calcul ipoteza ca cei doi tineri de 15 si 16 ani care s-au sinucis aruncandu-se de pe un bloc cu 18 etaje, in Chisinau, sa-si fi anuntat gestul extrem pe retelele de socializare.

Cei doi minori care s-au sinucis pe 8 martie arucandu-se la 2 noaptea de pe o cladire cu 18 etaje din Chisinau, erau activi pe retelele de socializare unde postau des mesaje si poze cel putin ciudate in care subiectul suicidului era la ordinea zilei, relateaza Unimedia.

Adolescentii invatau la licee diferite si practicau dansul. Ultima postare facuta pe instagram a fost un video in care danseaza, acesta este insotit de hashtag-ul #Bye. Se pare ca aceste mesaje sinistre nu au atras atentia pritenilor sau a rudelor.

Potrivit oamenilor legii, nu a fost stabilita exact cauza sinuciderii. Nu este exclus sa fie vorba de jocul “Balena albastra”, care ar fi determinat zeci de tineri din Rusia sa comita gesturi extreme.

Potrivit politiei, in buzunarul unuia dintre tineri a fost gasit un biletel de adio, in care adolescentii ar fi scris ca asta a fost decizia lor si nimeni sa nu-i judece.

moldova

Ultimile imagini publicate pe Instagram de Ilie, tanarul in varsta de 16 ani, sunt insotite de hashtag-urile #goodbye, #suicide #nonsens, #transformation, #lucifer. Acest mesaj a fost apreciat de 71 de oameni, dar nu a primit niciun comentariu.

Atat pe contul baiatului, cat si al fetei, sunt publicate imagini de pe acoperisul unor cladiri inalte in ipostaze extrem de periculoase. Alte imagini tulburatoare sunt cele in care tinerii apar taiati pe maini cu lama, o caracteristica a jocului “Balena albastra”.

moldova
loading...

Facebook Comments