Veste ȘOC despre Florin Salam! ANUNȚUL, făcut de STAR în urmă cu puțin timp: “Mă jignești dacă…”

Veste ȘOC despre Florin Salam! ANUNȚUL, făcut de STAR în urmă cu puțin timp: “Mă jignești dacă…”

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MONDEN, NEWS
1632
Comentariile sunt închise pentru Veste ȘOC despre Florin Salam! ANUNȚUL, făcut de STAR în urmă cu puțin timp: “Mă jignești dacă…”
florin salam

Florin Salam dorește să-și schimbe stilul muzical fiindcă se simte jignit atunci când cineva îl numește manelist. Cântărețul dorește să se îndrepte spre pop, stil cu care a mai avut de-a face și cu câțiva ani în urmă.

A urcat pe scenă alături de Paula Seling și Orchestra Simfonică București, atunci când au cântat piesa Tu nu vezi. De asemenea, a mai cântat cu Delia, Mirabela Dauer, Bambi sau Goran Bregovic.

Această schimbare, pe care ar vrea să o facă Florin Salam, a fost confirmată și de fostul său instrumentist, Dan-Chitara Giurgiu.

„O sa cante Florin Salam, ca e muzicant. Dar nu stiu cand. In cel mai scurt timp (…). Bineinteles ca Florin isi va relua cariera. Cand va reincepe, bineinteles ca voi fi langa el. Ramane de vazut daca va mai continua cu genul asta de muzica”, a spus acesta.

Florin Salam a explicat de ce se simte jignit atunci când este numit manelist.

„Mie nu-mi place cand lumea ma numeste manelist. Ma jignesti daca imi spui asa. Eu sunt mult mai mult decat manelist. Eu am un stil al meu, am miscarile si cantarea mea, ca sa zic asa. O sa ma gandesc la un nume si o sa numesc asa stilul muzical. Manelistii sunt prea mici pentru mine”, a pus cântărețul.

sursa: b1.ro

loading...

Facebook Comments