Bombă! Merkel vrea ca ROMÂNII sa plece din Germania până la sfârşitul anului 2016

Bombă! Merkel vrea ca ROMÂNII sa plece din Germania până la sfârşitul anului 2016

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, POLITICA
49004
Comentariile sunt închise pentru Bombă! Merkel vrea ca ROMÂNII sa plece din Germania până la sfârşitul anului 2016

În Germania, cancelarul Angela Merkel vrea să pună în aplicare o nouă lege. Noul proiect legislativ al Ministerului de Interne german vizează expulzarea tuturor românilor din Germania.

Decizia urmează să fie pusă în aplicare până la sfârșitul anului 2016, relatează infopuls.ro

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, poate stârni revolta românilor din Germania, deoarece aceștia se află la muncă în Germania.

„Statul german dorește urgentarea acestui demers de expulzare întrucât, foarte mulți români locuiesc în Germania datorită ajutorului social sau solicitând locuri în azil”, afirma cancelarul german, Angela Markel.

În următoarea perioadă, orice persoană străină aflată în Germaniei va fi verificată și interogată, pentru a se evita ilegalitatea și încălcarea legilor, relatează publicația Ruhr Nachrichten.

Angela Merkel vrea să înlocuiască ajutoarele sociale cu alte modalități de sprijin financiar. Având cele mai mari cote în privință refugiaților, Germania va pune în aplicare noul proiect anunțat oficial, ce se dorește a fi „o lecție pentru celelalte țări care au refuzat primirea refugiaților”. Sursa:a1.ro

loading...

Facebook Comments