Bogdan Lungu, bărbatul care i-a adus o navetă de bere pentru un pariu pierdut cu Liviu Dragnea a făcut un nou pariu cu șeful PSD… tot pe o navetă de bere!

Bogdan Lungu, bărbatul care i-a adus o navetă de bere pentru un pariu pierdut cu Liviu Dragnea a făcut un nou pariu cu șeful PSD… tot pe o navetă de bere!

- in POLITICA
1133
Comentariile sunt închise pentru Bogdan Lungu, bărbatul care i-a adus o navetă de bere pentru un pariu pierdut cu Liviu Dragnea a făcut un nou pariu cu șeful PSD… tot pe o navetă de bere!
gratarul-lui-dragneaInquam Photos/Octav Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat impresionat de Bogdan Lungu, bărbatul care s-a prezentat la sediul partidului cu o navetă de bere, după ce a pierdut un pariu pe Facebook.

Un om de cuvânt, care își respectă un angajament luat. Am apreciat faptul că a venit din Galați – sincer, când conversam cu el, am crezut că e din București, pentru că n-aș fi zis să vină încoace – a făcut și un efort, a renunțat la vacanță. Pe mine chiar m-a impresionat, indiferent de opțiunile politice, a rămas să mai vorbim, să ne mai auzim, să mai comunicăm”, a spus Dragnea.

Am avut o discuție bună, așezată, cu un om serios, echilibrat. I-am răspuns la multe întrebări, mi-a răspuns la multe întrebări”, a adăugat Liviu Dragnea.

Șeful PSD și Bogdan Lungu au făcut un nou pariu, tot pe o navetă de bere: Lungu e convins că Guvernul nu va da în folosință mai mult de 150 de kilometri de autostradă până în 2020, pe când Dragnea susține contrariul. Dacă pierde și acest pariu, Lungu a promis că va mânca și mici, pe care i-a refuzat de această dată. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments