Conducerea PSD se reunește joi în ședință de urgență. A apărut prima demisie din partid

Conducerea PSD se reunește joi în ședință de urgență. A apărut prima demisie din partid

- in DE ACTUALITATE, NEWS, POLITICA
666
Comentariile sunt închise pentru Conducerea PSD se reunește joi în ședință de urgență. A apărut prima demisie din partid

Liderii PSD se reunesc joi în ședință de urgență. Șefii organizațiilor județene vin la București pentru a discuta situația de criză creată de adoptarea Ordonanței de modificare a Codurilor penal și de procedură penală și a proiectului de lege privind grațierea, de către Guvernul Grindeanu și pentru a stabili o reacție la protestele ample anunțate zilele următoare.

Între timp, fostul deputat Aurelia Cristea, inițiatoarea legii anti-fumat, și-a dat demisia din partid.

UPDATE ora 15.30 Fostul ministru Aurelia Cristea, inițiatoarea legii anti-fumat în fostul Legislativ, a trimis o scrisoare deschisă în care își anunță demisia din partidul în care a fost membru 20 de ani. 

”În cursul zilei de astăzi am depus demisia mea din rândurile Partidului Social Democrat. O decizie luată în zorii unei zile care a urmat unei seri și nopți negre pentru România și pentru noi toți.(..)

Într-un astfel de moment, cred că avem fiecare datoria morală să nu rămânem indiferenți.

Iar eu nu pot acorda girul meu, chiar din calitatea de membru, unui grup infracțional aflat vremelnic în fruntea PSD și , din păcate, al țării.

Sunt convinsă că există un număr suficient de mare de membrii ai Partidului Social Democrat care se ghidează după aceleași principii sănătoase.

Sunt convinsă că exact ei vor sta la baza reformării necesare și reconstrucției de credibilitate pe care o consider vitală în acest moment. Lor le doresc succes, eu însă mi-am pierdut speranța că mai pot schimba ceva din interior.

După 20 de ani! Continui să îndrăznesc să cred ca suntem, individual, o forță care poate fi pusă în slujba binelui colectiv și voi continua să lupt pentru asta alături de cei care împărtășesc aceleași valori!”, a scris fostul deputat PSD. 

Întâlnirea conducerii PSD cu președinții filialelor din țară urmează să aibă loc la Palatul Parlamentului, începând cu ora 12.00.  Liderul PSD Liviu Dragnea a lipsit, miercuri, de la toate acțiunile Camerei Deputaților și niciun lider nu a dat vreo reacție, în urma adoptării proiectelor controversate.

mai mult pe: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments