Dialog incendiar, în direct, după 15 ani de tăcere: Cu cine s-a contrat Traian Băsescu

Dialog incendiar, în direct, după 15 ani de tăcere: Cu cine s-a contrat Traian Băsescu

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, POLITICA
796
Comentariile sunt închise pentru Dialog incendiar, în direct, după 15 ani de tăcere: Cu cine s-a contrat Traian Băsescu

D ialog incendiar în direct la România TV după 15 ani de tăcere. Fostul preşedinte, Traian Băsescu, s-a contrat cu fostul membru PD, actual PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, după 15 ani în care cei doi nu şi-au vorbit. Ei s-au certat pe tema instituţiilor de forţă, iar acuzaţiile lui Duvăz au fost combătute dur de Băsescu.

Duvăz spune că actualii şefi ai instituţiilor de forţă au fost numiţi când Băsescu er preşedinte al României.

TRAIAN BASESCU Instituţiile astea trebuiau consolidate. Coldea nu mai este. Adjuncţii sunt numiţi de Iohannis. Nu o mai ţineţi langa că sunt numiţi de mine. Au fost numiţi de Iohannis.

BOGDAN NICULESCU DUVĂZ Au învăţat că pot face numiri strâmbe din mandatul dvs.

TRAIAN BASESCU Învăţaţi un lucru simplu. Eu nu am împărţit puterea cu nimeni. Dacă a trebuit să numesc un procuror, mi-am asumat. Nu au fost doar numiri bune. Puteţi să spuneţi ce vreţi.

BOGDAN NICULESCU DUVAZ Sigur că pot să spun ce vreau. Cu noi aţi vrut să împărţiţi puterea, dar nu aţi reuşit, domnule Băsescu.

TRAIAN BASESCU Preşedintele numeşte câţiva înalţi demnitari, dar şefii Parchetelor judeţene, SRI judeţene, de direcţii sunt numiţi de sistemele din care fac parte. Habar nu am avut vreodată cine e şeful SRI Alba, Parchete Alba şamd.

sursa: stiripesurse.ro

loading...

Facebook Comments