Marine Le Pen: UNIUNEA EUROPEANA va disparea. NIMENI nu o mai doreste

Marine Le Pen: UNIUNEA EUROPEANA va disparea. NIMENI nu o mai doreste

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, POLITICA, SOCIAL
642
Comentariile sunt închise pentru Marine Le Pen: UNIUNEA EUROPEANA va disparea. NIMENI nu o mai doreste
marine le pen

Uniunea Europeană va dispărea pentru că oamenii nu o mai vor, a declarat duminică președintele Frontului Național, Marine Le Pen, la un miting electoral desfășurat la Lille (nordul Franței), afirmând că UE va fi înlocuită de o „Europă a oamenilor”, transmite Agerpres.

„Uniunea Europeană va muri întrucât oamenii nu o mai vor. Ideea europeană distrusă de federaliști va renaște în Europa oamenilor și … a națiunilor”, a spus candidata extremei-drepte la alegerile prezidențiale din Franța.

Cu o lună înainte de primul tur al scrutinului prezidențial din Franța, 43% dintre alegătorii francezi încă nu știu cu cine să voteze, conform unui sondaj dat publicității vineri, rezultate ce relevă incertitudinea din jurul campaniei electorale din această țară.

Un sondaj de opinie al Institutului Odoxa pentru postul de radio Franceinfo relevă că 43% dintre alegători nu au ales încă un candidat pentru care să voteze în primul tur de scrutin, ceea ce reflectă, conform institutului, o „incertitudine fără precedent în istoria electorală franceză”.

Sondajul a mai relevat că alegătorii potențiali pentru candidații de dreapta — Marine Le Pen și conservatorul Francois Fillon — sunt mai constanți în opțiunea lor decât potențialii alegători ai lui Emmanuel Macron (centru) și cei mai importanți candidați de stânga, Benoit Hamon și Jean-Luc Mélenchon.

sursa: digi24.ro

loading...

Facebook Comments