Mesajul lui Donald Trump, pe Facebook, după primirea lui Klaus Iohannis la Casa Albă

Mesajul lui Donald Trump, pe Facebook, după primirea lui Klaus Iohannis la Casa Albă

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, NEWS, POLITICA, razboi
588
Comentariile sunt închise pentru Mesajul lui Donald Trump, pe Facebook, după primirea lui Klaus Iohannis la Casa Albă
iohannnis si trump

Mesajul lui Donald Trump, pe Facebook, după primirea lui Klaus Iohannis la Casa Albă. Președintele Statelor Unite ale Americii a scris că a fost o onoare să îl primească pe președintele României, Klaus Iohannis. În plus, Trump a mai transmis că viitorul relației dintre SUA și România este unul luminos, scrie libertatea.ro

”A fost o mare onoare să îl primesc pe președintele Klaus Iohannis la Casa Albă, astăzi”, a scris Donald Trump în postarea de pe pagina de socializare. În mesaj se mai precizează că viitorul relației dintre cele două state este unul luminos.

iohannis si trump

Și președintele Iohannis a postat pe pagina de Facebook declarația comună de la Casa Albă, cu președintele Statelor Unite ale Americii.

Klaus Iohannis a scris un mesaj în limba engleză, despre întâlnirea cu președintele Statelor Unite ale Americii.

”O întâlnire deosebită, astăzi, cu președintele Donald Trump. Împreună am decis să facem Parteneriatul nostru Strategic mai puternic, și mai rezistent. Acest lucru va duce, în curând, la o creștere a schimburilor economice și la un comerț mai bun. Îi mulțumesc președintelui Trump pentru puternica susținere pe care a arătat-o față de statul de drept și lupta anticorupție din România”, a scris președintele Klaus Iohannis în postarea de pe Facebook.

loading...

Facebook Comments