Mircea Badea: La scăderea pensiilor și salariilor cu 25% nimeni nu ar mai protesta

Mircea Badea: La scăderea pensiilor și salariilor cu 25% nimeni nu ar mai protesta

- in POLITICA
565
Comentariile sunt închise pentru Mircea Badea: La scăderea pensiilor și salariilor cu 25% nimeni nu ar mai protesta
mircea badeap

Mircea Badea a comentat, în emisiunea ”În Gura Presei”, afirmațiile alarmiste recente, privind situația economică și performanța Guvernului.

”Am înțeles că și sindicaliștii se dau cu băsănăul de pământ, e nasol, e foarte nasol. Sunt și eu de acord, tot ce face acest Guvern e foarte rău (…) deficitul e bombă nucleară, catastrofă. În România e nenorocire, e Apocalipsa. Consider că au dreptate toate aceste voci, fie de la sindicate, fie de la Biriș, fie de la alți experți. Au multă dreptate. Consider că niște lucruri corecte care ar trebui să se întâmple și nimeni nu ar mai protesta: scăderea salariilor și pensiilor cu 25%, TVA de 24%, această țară merită un preț la benzină de peste 6 lei pe litru” a spus Mircea Badea. Sursa: antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments