Mircea Badea: “…O spun cu multă intensitate, îl urăsc din ficați pe domnul Ghiță și pe tot sistemul lui jegos”

Mircea Badea: “…O spun cu multă intensitate, îl urăsc din ficați pe domnul Ghiță și pe tot sistemul lui jegos”

- in BANCURI & FUNNY, DE ACTUALITATE, MONDEN, POLITICA, SANATATE, SOCIAL
656
Comentariile sunt închise pentru Mircea Badea: “…O spun cu multă intensitate, îl urăsc din ficați pe domnul Ghiță și pe tot sistemul lui jegos”
mircea badea

Luni, la emisiunea ”În Gura Presei”, Mircea Badea a explicat că, din punct de vedere emoțional, îl urăște pe Sebastian Ghiță, un om care a făcut mult rău Antenei 3.

”Pe plan emoțional îl urăsc și vreau să I se întâmple multe rele. El a fost parte a unui sistem foarte jegos. Dacă ar fi putut, ne-ar fi omorât pe noi ăștia de la Antena 3. Și pe noi și domnul Voiculescu Dan. Ne-a făcut mult rău. Ca atare, ne-ai făcut rău, mori în chinuri, ca raport emoțional.

Nu că vreau să blestem, dar să dea Dumnezeu și Maica Domnului…O spun cu multă intensitate, îl urăsc din ficați pe domnul Ghiță și pe tot sistemul lui jegos, securist din care a făcut parte” a spus Mircea Badea, care a subliniat că această opinie vine doar din planul emoțional.

”Când niște nenorociți care voiau să-ți ia gâtul, când se ceartă între ei, e bine să prioritizezi. Dacă se luptă între ei, care aș vrea să fie primul? În cazul meu, sigur că Băsescu. În mod evident, pentru că are protection, ca atare e greu de crezut că I se întâmplă ceva pe partea de justiție. Pe primul loc ar fi Băsescu.

Pe locul imediat următor, Coldea și Kovesi…Dacă Kovesi ar fi într-un război pe viață și pe moarte cu Coldea, aș ține cu Coldea” a mai adaugat Mircea Badea.

sursa: antena3.ro

loading...

Facebook Comments