Postarea pe care Gabriela Firea a făcut-o pe Facebook, după trei zile de proteste masive antiPSD

Postarea pe care Gabriela Firea a făcut-o pe Facebook, după trei zile de proteste masive antiPSD

- in DE ACTUALITATE, POLITICA
630
Comentariile sunt închise pentru Postarea pe care Gabriela Firea a făcut-o pe Facebook, după trei zile de proteste masive antiPSD

Aproape 7.000 de oameni au semnat, o petiţie online denumită “Susţinem Guvernul Grindeanu”, demersul fiind anunţat de liderul PSD, Liviu Dragnea, încă de joi, ca reacţie la protestele din ultimele zile faţă de ordonanţa de urgenţă adoptată de Guvern privind modificarea Codurilor Penale. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susţine că s-a saturat de “tehnocraţi şi manipulările lor!”.

“PSD a câştigat alegerile într-un mod corect, cu un vot masiv. În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul şi litera Constituţiei. Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul PSD este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc.

Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie”, se arată în textul petiţiei.

 Potrivit sursei citate, PSD vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc.

“Împreună, îndrăznim să credem în România! Susţinem Guvernul ales de români!”, se arată la finalul textului postat pe www.petitieonline.com.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a scris, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a semnat petiţia, îndemnându-i pe români să facă la fel şi susţinând că s-a saturat de “tehnocraţi şi manipulările lor!”.

“Eu am semnat! Semnează şi tu dacă ţii la România, la Constituţie, la respectarea votului românilor din 11 decembrie, la o guvernare prin care oamenii să trăiască mai bine în ţara lor. Ne-am saturat de tehnocraţi şi manipulările lor!”, a scris Firea.

sursa: gandul.info

loading...

Facebook Comments