Premierul Mihai Tudose, dur cu Ministrul de Finante: “Vreau banii ăștia. Nu e cu da sau nu. Da?” De ce suma are nevoie primul ministru?

Premierul Mihai Tudose, dur cu Ministrul de Finante: “Vreau banii ăștia. Nu e cu da sau nu. Da?” De ce suma are nevoie primul ministru?

- in DE ACTUALITATE, ECONOMIE, NEWS, POLITICA
753
Comentariile sunt închise pentru Premierul Mihai Tudose, dur cu Ministrul de Finante: “Vreau banii ăștia. Nu e cu da sau nu. Da?” De ce suma are nevoie primul ministru?
mihai tudose

Ședință încordată joi la Guvern. Premierul Mihai Tudose a avut mesaje dure pentru miniștrii din Guvernul său. Excepție a făcut ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care “s-a apucat de treabă foarte intens”.

“Am să o rog pe doamna ministru Carmen Daniela Dan să ne prezinte succint informarea privind necesarul pe linie de intervenție rapidă SMURD, servicii speciale și tot ce am vorbit săptămâna trecută”, a început ministrul Tudose ședința de Guvern.

Ministrul Carmen Dan a prezentat un raport, realizat de grupul de lucru interministerial, privind necesităţile de dotare şi propunerile pentru îmbunătăţirea componentei de aviaţie MAI şi MApN, pentru executarea în comun a misiunilor în situaţii de urgenţă.

Premierul Mihai Tudose a completat, precizând că întregul efort financiar pentru acest program este de 400 de milioane de euro. Şeful Executivului i-a cerut în context ministrului de Finanţe, Ionuţ Mişa, ca la rectificarea bugetară să aloce banii necesari acestei prime etape.

“Totalul ar fi de 400 de milioane de euro. Dar pentru etapa I, dl ministru de Finanțe, la rectificare vreau banii ăștia. Nu e cu da sau nu. Da?”, a spus Mihai Tudose.

Premierul i s-a adresat ministrului Educaţiei: “Domnul ministru Pop, credeţi că e vreo şansă să fim primul guvern care în 10 ani sau câţi or fi să nu mai aibă pe 15 septembrie celebrul scandal al manualelor care nu sunt când începe anul?”.

sursa: realitatea.net

loading...

Facebook Comments