PSD pregateste o contramanifestatie de amploare. Toti liderii vin la Bucuresti. Va fi prapad

PSD pregateste o contramanifestatie de amploare. Toti liderii vin la Bucuresti. Va fi prapad

- in DE ACTUALITATE, NEWS, POLITICA
1004
Comentariile sunt închise pentru PSD pregateste o contramanifestatie de amploare. Toti liderii vin la Bucuresti. Va fi prapad

Cod rosu in PSD. Toti liderii partidului din tara vin la Bucuresti, ar putea pregati o contramanifestatie: „Oamenii vor sa iasa in strada de capul lor”.

Liderii PSD se vor intalni, in cadrul Comitetului Executiv National. Liderii PSD din judete vor stabili daca este cazul sa organizeze o contramanifestatie la Bucuresti.

„Sunt presiuni imense, pentru un miting pentru libertate pentru ‘Romania fara catuse’. Daca nu canalizam aceasta furie, atunci lucrurile devin periculoase. Atunci oamenii ar putea sa iasa in strada de capul lor.

Sunt convins ca maine va fi o decizie unanima, intr-un sens sau altul. Am incercat sa guvernam prin lege, sa guvernam bine. Cineva nu tine cont de lege”, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, la Antena 3.

Mii de oameni protesteaza in intreaga tara inca de miercuri dimineata. Era de asteptat ca miercuri seara sa aiba loc mitinguri de o amploare fara precedent in istoria ultimilor 20 de ani.

Astazi intr-un intr-o conferinta de presa , presedintele Romaniei Klaus Iohannis, a afirmat ca in cazul organizarii unor contramanifestatii se poate ajunge la violente de strada imposibil de stapanit.

Astfel domnia sa indeamna liderii politici la prudenta si la o gandire clara, fara decizii luate sub presiune.

Romania a ajuns astfel intr-o criza politica fara precedent.

sursa: aktual24.ro

loading...

Facebook Comments