Reacția americanilor după conferința Iohannis-Trump: „Știe mai bine engleză decât al nostru!”

Reacția americanilor după conferința Iohannis-Trump: „Știe mai bine engleză decât al nostru!”

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, NEWS, POLITICA, SOCIAL
664
Comentariile sunt închise pentru Reacția americanilor după conferința Iohannis-Trump: „Știe mai bine engleză decât al nostru!”
Iohannis si Trump

Conferința de presă comună a președintelui Klaus Iohannis și a omologului său american, Donald Trump, a fost comentată intens pe Twitter. În timp ce mulți internauți îl acuză pe Trump că a mințit în privința vizelor pentru români, alții spun că Iohannis stăpânește mai bine engleza decât liderul de la Casa Albă, conform Digi24.

„Să-l adăugăm pe președintele Klaus Iohannis pe lunga listă a oamenilor care vorbesc engleza mai bine decât Trump”, scrie pe Twitter Tammy Thompson.

„Trump minte pe față și spune, în mod fals, că nu a discutat despre programul Visa Waiver. Președintele român Iohannis îl contrazice cu îndrăzneală. Nebunie!”, scrie Dario Navarro.

„Îmi place că măcar Iohannis nu trebuie să-și citească discursul”, scrie utilizatorul KB. „O să pun o întrebare pe care nimeni nu vrea să o pună: De ce președintele României stăpânește mai bine engleza decât Trump”, scrie Bob Ryan.

engleza iohannis

„Președintele României apără NATO mai bine decât a făcut-o Trump”, scrie Joy Reid. Iar unul din răspunsurile pe care le primește este: „Și vorbește engleza mai bine”.

„E trist să-ți dorești să te fi reprezentat președintele României (în loc de Trump, n.r.)”, scrie Natalie Reilly.

„Discursul și vocabularul lui Iohannis au fost mult mai demne de un președinte decât discursul citit prost de Trump. E pur și simplu trist”, scrie Mary Spadoni.

loading...

Facebook Comments