Traian Băsescu, ieşire extremă: ‘Marş afară din Guvernul României clawn nenorocit’

Traian Băsescu, ieşire extremă: ‘Marş afară din Guvernul României clawn nenorocit’

- in POLITICA
1327
1
traian basescuALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO..

Traian Băsescu are o ieşire violentă pe Facebook, după ce Petre Daea a făcut o gafă în direct la Antena 3. Fostul preşedinte îi adresează un mesaj ministrului Agriculturii, pe care îl numeşte “idiot” şi “clawn” şi “rebut uman”.

Un ministru idiot care pune semnul egal între incinerarea porcilor bolnavi de pestă porcină şi incinerarea a milioane de evrei maturi şi copii la Auschwitz, nu poate fi decât o ruşine pentru o naţiune care produce un specimen de teapa lui Daia.

Marş afară din Guvernul României clawn nenorocit . Să nu mai ieşi din casă de ruşine toată viaţa ta, rebut uman ce eşti”, a scris Băsescu pe Facebook.

Petre Daea a susţinut marţi seară la Antena 3 că porcii infestaţi trebuie incineraţi, afirmând că este “o muncă extraordinară, ca la Auschwitz”. “Nu există antidot, nu există vaccin, nu există medicamente, singura metodă este sacrificarea. Porcii se incinerează, este o muncă extraordinară. Acolo este ca la Auschwitz. Efective de porci care se asomează, trec în partea cealaltă şi se pun pe foc, o fac medicii veterinari care sunt la limita rezistenţei, să stai cu 2000- 3000 de porci care trebuie sacrificaţi zilnic”, a spus ministrul Petre Daea. Sursa: stiripesurse.ro

loading...

Facebook Comments

1 Comment

  1. eu cred ca s-a referit la faptul ca sunt omorati un numar mare de animale, numar ce il considera mare ca cel al crimelor de razboi facute impotriva evreilor, nu ca facut asemanare intre specii. nu am vazut atata vehementa atunci cand strainii ne fac tigani pe noi romanii sau sunteti cumva agenti mosad?

Comments are closed.