Un senator a fost surprins uitându-se la imagini sexy, în timpul ședinței solemne din Parlament! Reacția lui când a fost întrebat la ce se uita pe telefon

Un senator a fost surprins uitându-se la imagini sexy, în timpul ședinței solemne din Parlament! Reacția lui când a fost întrebat la ce se uita pe telefon

- in POLITICA
445
Comentariile sunt închise pentru Un senator a fost surprins uitându-se la imagini sexy, în timpul ședinței solemne din Parlament! Reacția lui când a fost întrebat la ce se uita pe telefon
senator poze sexy

Senatorul Viorel Arcaș a fost filmat, la ședința solemnă din Parlament dedicată împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, în timp ce se uita la un clip cu o tânără îmbrăcată provocator. În timp ce președintele Parlamentului moldovean ținea un discurs, senatorul își verifica mesajele de pe WhatsApp. La un moment dat, s-a oprit și s-a uitat cu interes la un clip sexy.

Senatorul PSD Viorel Arcaş a fost filmat marţi (27 martie), în timpul şedinţei solemne din Parlament dedicată împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, uitându-se pe telefon la un filmuleţ cu o tânără îmbrăcată sumar. Fără să știe că este filmat, politicianul a urmărit cu interes imaginile sexy, în timp ce președintele Parlamentului moldovean ținea un discurs.

viorel-arcas-poza

„Nu practic filmulețe de genul!”

La ieșirea de la ședința solmenă din Parlament, politicianul a stat de vorbă cu jurnaliștii. Întrebat de reporteri despre această întâmplare, senatorul Viorel Arcaș a negat că s-ar fi uitat la imagini indecente. Bărbatul a fost vizibil încurcat de întrebarea jurnaliștilor.

„Eu? Nu știu! N-am văzut. Nu știu colegul dacă mi-a dat ceva, nu mai știu exact! Mă uit așa să văd ce vin, nu practic filmulețe de genul”, a spus senatorul, pentru stirilekanald.ro.

viorel-arcas-2

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments