VESTE SOC din partea lui Liviu Dragnea! Acesta da salarii speciale primarilor din Romania, lege introdusa de PSD!

VESTE SOC din partea lui Liviu Dragnea! Acesta da salarii speciale primarilor din Romania, lege introdusa de PSD!

- in DE ACTUALITATE, POLITICA
753
Comentariile sunt închise pentru VESTE SOC din partea lui Liviu Dragnea! Acesta da salarii speciale primarilor din Romania, lege introdusa de PSD!

P resedintele PSD, Liviu Dragnea a luat o hotararea de a da primarilor salarii speciale, relateaza stirileprotv.ro.

Aceasta lege speciala este sa-i apere in fata instantelor, iar pentru acest lucru da salarii mai mari tuturor primarilor in tara.

Liviu Dragnea le-a transmis luni edililor ca vor putea imparti bani din bugetele locale asa cum vor dori, pe baza unor legi care vor fi promovate in curand, „in ciuda oricaror presiuni” asa cum s-a exprimat, liderul PSD.

„Vom defini in Parlament, indiferent de presiuni, in mod clar distinctia dintre legalitate si oportunitate.

Oportunitatea e a celui ales in mod legitim intr-un proces democratic, o da legimitatea unui vot, obligatiile asumate in campanie, libertatea de a lua decizii cu Consiliul local pentru a dezvolta comunitatea, asa cum crede acel Consiliu local”, a afirmat Liviu Dragnea, conform News.ro.

Liderul PSD a sustinut ca „prea multe institutii isi dau cu parerea despre oportunitate”.

„Administratia publica trebuie sa iasa din aceasta stare de paralizie, cu functionari carora le este frica sa semneze, cu primari care nu stiu daca ce fac azi e interpretat peste un an sau zece”, a completat presedintele Camerei Deputatilor.

El a mai spus ca parlamentarii vor lucra in viitorul apropiat la „Codul administratiei publice, al finantelor publice locale, al incompatibilitatilor, care sa fie limpezi, clare”.

Liviu Dragnea le-a mai spus primarilor de comune ca a crescut salarizarea in randul functionarilor, urmand sa se majoreze si veniturile primarilor, afirmatie ce a fost urmata de un val de aplauze venite din partea celor din sala.

„Vreau sa exprim respectul meu pentru ceea ce faceti, pentru faptul ca rezistati si tineti vie aceasta flacara a sperantei in comunitatile pe care le conduceti (…).

Salarizarea in randul functionarilor a cresut, urmeaza salarizarea primarului”, a subliniat presedintele PSD.

Referitor la legea salarizarii unitare, Liviu Dragnea a afirmat ca, in doua-trei saptamani, se va veni cu ea in Parlament pentru a putea sa intre in vigoare la 1 iulie.

„In ceea ce priveste legea salarizarii unitare, eu stiu ca in doua-trei saptamani de zile vin cu legea in Parlament, dar va trebui sa fie o dezbatere foarte serioasa cu partenerii sociali.

E cuprinsa ca de la 1 iulie sa intre in vigoare”, a precizat Liviu Dragnea, informeaza antena24.ro

loading...

Facebook Comments