VIDEO PSD: „Nu retragem ordonanţele. Nu facem nici un pas in spate“. Liviu Dragnea: Iohannis este autorul moral al violenţelor de aseară

VIDEO PSD: „Nu retragem ordonanţele. Nu facem nici un pas in spate“. Liviu Dragnea: Iohannis este autorul moral al violenţelor de aseară

- in DE ACTUALITATE, NEWS, POLITICA
883
Comentariile sunt închise pentru VIDEO PSD: „Nu retragem ordonanţele. Nu facem nici un pas in spate“. Liviu Dragnea: Iohannis este autorul moral al violenţelor de aseară

Liderii PSD au decis, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), să nu retragă ordonanţa de urgenţă care modifică din temelii legislaţia penală. „Nu facem niciun pas în spate“, au spus liderii PSD în şedinţă, au relatat surse politice.

Liviu Dragnea crede că preşedintele Klaus Iohannis este „autorul moral“ al violenţelor petrecute aseară în Piaţa Victoriei.

UPDATE Liviu Dragnea:  “Am discutat cu toţi colegii din ţară despre situaţia politică actuală. PSD este un partid care a câştigat alegerile corect. Guvernul a executat puterea în mod legitim, în baza votului primit de la cetăţeni.

Guvernul a executat puterea în mod legitim, în baza votului primit de la cetăţeni.

Orice încercare de subminare a activităţii Guvernului este o tentativă de destabilizării României prin mijloace mai mult sau mai puţin legale.

S-a reconfirmat susţinerea politică a PSD în unanimitate. Să vă spun câteva lucruri despre această campania mincinoasă dusă în ultimele zile. O asemenea maşinărie de dezinformare eu am mai văzut la Revoluţie şi după Revoluţie.

Avem tot rescpectul pentru cei care protestează, indiferent dacă e vorba de un om sau de 60.000 de oameni. În acelaşi timp, e important ca aceste opinii să se exprime fără violenţă, pentru că situaţia din Piaţa Victoriei nu este situaţia dorită de cei care au ieşit să-şi spună părerea.

Rugămintea noastră pentru oamenii de bună credţină este să se delimiteze de grupările care au vrut să confişte acest protest. Sper ca MAI şi Parchetul să reuşească să afle cine a gândit, cine a organizat şi cine a plătit acţiunile violente de aseară.

Azi au fost certaţi de preşedintele României, care, în opinia noastră, este autorul moral al violenţelor de aseară.”

mai mult pe: adevarul.ro

loading...

Facebook Comments