Fascinatie morbida sau frica autentica? Cautarile din Google pentru “al treilea razboi mondial”, au ajuns la un nivel record!

Fascinatie morbida sau frica autentica? Cautarile din Google pentru “al treilea razboi mondial”, au ajuns la un nivel record!

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MISTER, POLITICA, razboi, SOCANT, SOCIAL
798
Comentariile sunt închise pentru Fascinatie morbida sau frica autentica? Cautarile din Google pentru “al treilea razboi mondial”, au ajuns la un nivel record!
loading...
al treilea razboi mondial

Un număr tot mai mare de oameni din întreaga lume par să fie preocupati de ideea unui conflict militar la nivel mondial, pe fondul tensiunilor în creștere de pe arena internațională. Astfel numărul de căutări web pentru – al treilea razboi mondial -, a ajuns la cel mai înalt nivel inregistrat vreodată, se arata pe rt.com si preluat de aktualnews.ro

Numărul de cautari Google pentru „război mondial“ este la un nivel ridicat nemaivăzut, deoarece înregistrările au început în 2004, în conformitate cu Google Trends, serviciul care monitorizează cererile de căutare.

Statisticile pe regiuni arată că SUA, Marea Britanie, Australia, Canada și Pakistan sunt în top 10 țări în care cetățenii sunt în căutarea de informații cu privire la un potential conflict global. Poate ciudat, insa Filipine este in topuri in această listă.

Noul vârf a eclipsat creșterea masivă anterioară de interes pe subiectul: Turcia doborând un bombardier rus Su-24  peste Siria.

Serviciul arată că numărul de alte căutări legate de război este, de asemenea, în creștere. Căutările pentru „război“ și „război nuclear“ sunt la cele mai înalte niveluri de la începutul anului, iar numărul de căutări legate de aceste subiecte continuă să crească , în timp ce numărul de persoane care caută „razboi in Siria” , a atins , de asemenea , un vârf în ultimele 12 luni.

Expresia „merge la război“ , de asemenea , a ajuns recent la un nivel record.

Saltul în interesul față de cele mai multe teme legate de război a venit la doar o zi după ce actualul președinte american Donald Trump a luat decizia de a lansa rachete de croazieră împotriva unei baze militare siriene, ca urmare a unui incident cu arme chimice în provincia Idlib.

Rusia a denunțat atacul SUA ca fiind „extrem de provocator“ și a spus că va insista asupra unei anchete internaționale independente a incidentului cu arme chimice din Siria. Mai târziu, Rusia, Siria și Iran au catalogat atacul american ca un act de agresiune internațională.

În același timp, ministrul rus de externe , Sergey Lavrov , a declarat că a fost de acord cu secretarul american de stat Rex Tillerson că „o lovitura similară nu ar trebui să apară din nou.“

Căutările pentru „război nuclear“ , cu toate acestea, sunt încă in trend pe fondul tensiunilor în creștere în jurul Peninsula Coreeană. Vineri, ministrul de externe chinez Wang Yi a avertizat că un război în regiune ar putea izbucni „în orice moment.“

Oamenii nu doar “googalesc” “al treilea război mondial”, mulți dintre ei își exprimă temerile cu privire la al treilea razboi mondial pe retelele sociale.

Altii incearca cu disperare sa formuleze clar consecințele catastrofale pe care un astfel de conflict le-ar putea aduce.

 

În timp ce alții se pregătesc de zor pentru cel mai rău scenariu.

autor articol: AktualNews.ro

sursa: rt.com

loading...

Facebook Comments