Propaganda celui de-Al Treilea Război Mondial a început! Imagini șocante cu armata nord-coreeană pregătită de luptă

Propaganda celui de-Al Treilea Război Mondial a început! Imagini șocante cu armata nord-coreeană pregătită de luptă

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, NEWS, razboi, SOCANT, SOCIAL
1482
Comentariile sunt închise pentru Propaganda celui de-Al Treilea Război Mondial a început! Imagini șocante cu armata nord-coreeană pregătită de luptă
north coreea

Coreea de Nord a făcut publice mai multe imagini cu armata sa impresionantă, care este gata de luptă cu inamicul american. 

La fel ca înaintea celui de-Al Doilea Război Mondial, propaganda militară este în plină desfășurare. În timp ce SUA se pregătește intens pentru un potențial război, Coreea de Nord prezintă opiniei publice din întreaga lume imagini incredibile cu armata sa.

Armata coreeană este desfășurată pe o plajă de pe coasta de est în timp ce face diverse teste militare. Imaginile sunt de-a dreptul șocante și pe lângă faptul că armata coreeană este impresionant de numeroasă, se pare că este pregătită să se apere și să atace orice inamic.

Interesant este faptul că acest exercițiu militar a început în urmă cu 11 zile și continuă fără încetare. Liderii nord-coreeni susțin că este vorba despre un exercițiu de tragere la scară largă și că sunt pregătiți pentru un război de proporții.

morth coreea

După cum se poate observa din fotografiile alăturate, în cazul în care SUA va ataca Coreea de Nord, armata americană va avea mari probleme dacă va încerca invadarea țării conduse de Kim Jong-un. Acesta a promis că în cazul unui război va șterge de pe harta lumii Japonia.

north coreea

În aceste condiții, în Japonia au crescut dramatic vânzările dispozitivelor de filtrare al aerului, cât și produsele necesare în contextul unui atac atomic.

sursa: efemeride.ro

loading...

Facebook Comments