Vrei sa te angajezi in ARMATA? MApN începe de luni recrutările de rezervişti voluntari! Vezi ce posturi sunt disponibile si ce trebuie sa faci

Vrei sa te angajezi in ARMATA? MApN începe de luni recrutările de rezervişti voluntari! Vezi ce posturi sunt disponibile si ce trebuie sa faci

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, razboi, SOCIAL, UTILE
1221
1
soldati

Ministerul Apărării Naţionale începe de luni recrutările de rezervişti voluntari, care, într-o primă etapă, se vor face în 24 de centre militare judeţene şi în Bucureşti.

Sunt disponibile în prezent 2.200 de posturi pentru soldaţi şi gradaţi voluntari, pentru toate categoriile de forţe.

Vor urma etape distincte de recrutare pentru 600 de funcţii de subofiţeri, maiştri militari şi ofiţeri rezervişti voluntari.

Redactorul RRA, Radu Dobriţoiu reaminteşte că Legea privind Statutul rezerviştilor voluntari a intrat în vigoare la 1 ianuarie, iar normele de aplicare au fost finalizate în luna martie.

Ministerul Apărării Naţionale începe de luni recrutările de rezervişti voluntari, care, într-o primă etapă, se vor face în 24 de centre militare judeţene şi în Bucureşti. Sunt disponibile în prezent 2.200 de posturi pentru soldaţi şi gradaţi voluntari, pentru toate categoriile de forţe.

Vor urma etape distincte de recrutare pentru 600 de funcţii de subofiţeri, maiştri militari şi ofiţeri rezervişti voluntari. Redactorul RRA, Radu Dobriţoiu reaminteşte că Legea privind Statutul rezerviştilor voluntari a intrat în vigoare la 1 ianuarie, iar normele de aplicare au fost finalizate în luna martie.

sursa: romania-actualitati.ro

loading...

Facebook Comments

1 Comment

  1. Paraschiv Razvan

    In armata este un loc de munca destul de sigur si un salariu atractiv.

Comments are closed.