Toţi credeau despre ea că e femeie de afaceri în America, dar adevărul e altul! Cum îşi câştigă de fapt existenţa Monica Gabor: La asta nu te-ai fi așteptat! Dar stai să vezi ce a zis Irinel despre…

Toţi credeau despre ea că e femeie de afaceri în America, dar adevărul e altul! Cum îşi câştigă de fapt existenţa Monica Gabor: La asta nu te-ai fi așteptat! Dar stai să vezi ce a zis Irinel despre…

- in LIFESTYLE, MONDEN
2480
Comentariile sunt închise pentru Toţi credeau despre ea că e femeie de afaceri în America, dar adevărul e altul! Cum îşi câştigă de fapt existenţa Monica Gabor: La asta nu te-ai fi așteptat! Dar stai să vezi ce a zis Irinel despre…
monica si irinel

Monica Gabor le-a dezvăluit fanilor ei care este noua sa ocupaţie, pentru care se pregăteşte intens. Bruneta nu stă degeaba în America! În timp ce Mr. Pink e ocupat cu afacerile, fostul manechin are propria ei meserie, deloc uşoară! Vedeta a dezvăluit pe o reţea de socializare că s-a făcut profesoară de engleză şi este extrem de mândră de acest lucru.

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu studiază intens şi se pregăteşte mai bine pentru a fi o profesoară de engleză cât mai bună, după spusele ei. Monica Gabor a postat şi o fotografie de la şcoala de unde se pregăteşte. Biroul ei arată ca cel al unei adevărate profesoare: plin de hârtii, caiete şi cărţi, semn că fostul manechin îşi dă tot interesul.

„Bună! Acum sunt la şcoală! Înca mă pregătesc pentru săptămâna viitoare când voi fi din nou profesoară de engleză. Haideţi să ne îmbunătăţim împreuna engleza”, a scris Monica Gabor, pe pagina ei de Facebook.

IRINEL COLUMBEANU a spus adevărul despre relaţia MONICĂI GABOR cu MR. PINK! Iată ce s-a întâmplat cât a fost în vizită în America

Irinel Columbeanu s-a întors recent din America, acolo unde alături de fiica sa Irinuca a petrecut aproape două luni de zile.

Irinel Columbeanu s-a întors recent din America, acolo unde alături de fiica sa Irinuca a petrecut aproape două luni de zile.

Omul de afaceri a povestit cum a fost vizita în America, reîntâlnirea cu fosta sa soţie, Monica Gabor, iar pe deasupra a dat şi câteva detalii despre actualul iubit al acesteia, Mr. Pink.

„Mister Pink m-a condus unde urma să stau, la un hotel aproape de unde avea să stea Irina cu Monica. Locuieşte într-o casă într-un cartier bine cotat, destul de aproape de mare.

Monica are o viaţă normală lângă un om normal. Nu are nici un presupus comportament necivilizat faţă de Monica şi mi-am dat seama că este mulţumită de relaţia pe care o are cu el. Locuiesc împreună şi au o relaţie, Irina a stat cu ei.

Este omul care se află lângă Monica de o bună perioadă de timp. Irina s-a adaptat situaţiei într-un mod foarte realist, îşi dă seama de ce se întâmplă şi cred că, deşi pentru un copil asemenea întâmplări nu constituie o plăcere, s-ar putea să constituie un avantaj mai târziu, pentru că are două lumi în care să îşi făurească viitorul“, a mărturisit Irinel Columbeanu. Sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments