Au facut dragoste in ultima luna de sarcina. Medicii au constatat ceva uimitor. Le-au avertizat pe fata

Au facut dragoste in ultima luna de sarcina. Medicii au constatat ceva uimitor. Le-au avertizat pe fata

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, SANATATE, SOCIAL, STIINTA, UTILE
1405
Comentariile sunt închise pentru Au facut dragoste in ultima luna de sarcina. Medicii au constatat ceva uimitor. Le-au avertizat pe fata
sarcina

 O noua cercetare demonteaza convingerea populară conform căreia angajarea în relaţii sexuale în ultima perioadă de sarcina poate grăbi naşterea.

A ramas insarcinata cu copilul unchiului ei. Barbatul nu recunoaste….

De fapt, a fost demonstrat exact contrariul, de 93 de femei studiate în cadrul Ohio State University Medical Center. Femeile care au fost active din punct de vedere sexual în ultimele 3 săptămâni de sarcina au purtat copilul în medie 39,9 săptămâni, comparativ cu 39,3 săptămâni la cele care s-au abţinut de la relaţii sexuale până la termen.

“Pacientele pot să audă în continuare poveştile spuse de femeile în vârstă cum că sexul va grăbi naşterea, dar, potrivit acestor noi date, nu ar trebui să audă acelaşi lucru şi de la comunitatea medicală”, concluzionează dr. Jonathan Schaffir, un obstetrician de la OSU Medical Center, şi autor al studiului care a fost publicat în The journal Obstetrics & Gynecology.

Jonathan Schaffir a afirmat că datele prezentate nu trebuie interpretate ca o recomandare pentru angajarea în activităţi sexuale în timpul ultimelor săptămâni de sarcina.

Din toate femeile care au participat la studiu, mai mult de jumatate, au declarat ca au fauct sex in ultimele saptamani de sarcina, in crestere fata de studiile anterioare.

 

sursa: realitatea.net

 

loading...

Facebook Comments