Mărimea vaginului contează! Iată DE CE

Mărimea vaginului contează! Iată DE CE

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, SANATATE, SOCIAL, UTILE
1317
Comentariile sunt închise pentru Mărimea vaginului contează! Iată DE CE
marimea vaginului conteaza

În timp ce toata lumea, indiferent de sex, e preocupată să dezbată dimensiunea, lungimea şi grosimea penisului, caracteristicile vaginului nu atrag prea mult atenţia. Şi, cu toate că majoritatea femeilor sunt preocupate de acest lucru, nimeni nu spune lucrurilor pe nume.

În timp ce un penis ceva mai mare primeşte toate complimentele, un vagin larg este numit în toate felurile umilitoare posibile.

Vaginul se modifică
Când un bărbat dezvoltă toate semnele sexuale secundare, adică trece de perioada de pubertate, dimensiunea penisului lui rămâne mai mult sau mai puţin aceeaşi pe toată durata vieţii. în schimb, vaginul, după pubertate, suferă modificări continuu, provocate de o serie de factori.

Diferenţa este că unele femei reuşesc să-şi păstreze caracterul îngust al vaginului făcând anumite exerciţii pentru muşchii vaginali, iar alte femei pur şi simplu nu acordă prea multă atenţie dimensiunilor vaginului, scrie csid.ro.

Virginitatea şi vaginul, perfecte
Fiecare femeie se gândeşte la vaginul ei mic, îngust şi perfect în timpul perioadei de virginitate. Pierderea virginităţii înseamnă că partenerul primeşte ceva perfect. Ceva ce îi va oferi fiori sexuali extremi, ceva ce nu a mai fost atins de nimeni altcineva până atunci.

Însă vaginul se schimbă imediat după primul contact sexual. Pentru unele femei, schimbarea e însoţită de dureri, sângerare uşoară, sau pot să nu fie nici un fel de semne vizibile. Având în vedere că virginitatea este asociată cu atribute precum senzualitate, sensibilitate şi tinereţe, şi vaginul preia aceleaşi însuşiri.

Ce afectează dimensiunea vaginului?
Dacă o femeie este mai în vârstă, vaginul ei cu siguranţă a suferit mai multe modificări. Vaginul suferă modificări şi din cauza actelor sexuale în sine ori din cauza naşterilor.

Forma vaginului mai poate fi afectată de diferite probleme ginecologice, precum şi de penetrarea improprie cu obiecte prea mari în scopul masturbării. Toate aceste lucruri duc la slăbirea muşchilor vaginali şi a pereţilor interiori.

Este, aşadar, recomandabil să faci exerciţii pentru a-ţi păstra un vagin îngust încă de la primul contact sexual.

Un vagin mai îngust, plăcere sexuală mai mare
Pentru bărbaţi, un vagin mai îngust înseamnă plăcere mai intensă la penetrare, şi deci un act sexual “mai de calitate”. Unii experţi în cosmetică susţin chiar că, datorită unui vagin îngust, femeile se simt mult mai iubite şi mai atractive pentru partenerii lor.

Vaginul “potrivit” nu oferă fiori numai bărbaţilor, ci şi femeilor, pentru că pot experimenta mai multe orgasme în timpul actelor sexuale. Femeile care au un vagin îngust simt penisul partenerilor mult mai intens.

loading...

Facebook Comments