Citeste neaparat. Daca esti barbat si ai acest obicei, risti sa-ti ruinezi viata sexuala

Citeste neaparat. Daca esti barbat si ai acest obicei, risti sa-ti ruinezi viata sexuala

- in DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, INEDIT, LIFESTYLE, SANATATE, SOCIAL, SPORT
1119
Comentariile sunt închise pentru Citeste neaparat. Daca esti barbat si ai acest obicei, risti sa-ti ruinezi viata sexuala
viata sexuala

Avertisment. Daca esti barbat si ai acest obicei, risti sa-ti ruinezi viata sexuala.

 Un studiu recent , arata ca toti barbatii care merg foarte des la sala de forta se vor confrunta cu experienta unui libidou mult scazut fata de aceia care nu fac foarte des exercitii fizice.

La acest studiu, realizat de oamenii de stiinta de la Universitatea din Carolina de Nord SUA, au participat mai mult de 1000 de barbati de pe tot cuprinsul Americii, relateaza independent.ie

Toti participantii la studiu, au trebuit sa raspunda la mai multe intrebari dintr-un chestionar relizat online. Trebiau sa noteze orele petrecute la sala sau sa dea note libidoului: scazut, mediu, crescut.

Cercetatorii afirma ca, pe plan indelungat, exagerarea din acest punct de vedere  poate distruge viata sexuala.

Concluzia studiului a fost una foarte clara: barbatii care fac exerctii fizice pe un termen mai scurt si la intervale de timp mai mici, vor beneficia de un apetit sexual simtior cresut fata de aceia care isi forteaza organismul la sala cu exercitii epuizante.

Medicine & Science in Sports & Exercise”, a fost publicatia in care a dat publicitatii studiul mai sus mentionat.

Asadar trebuie avut in vedere acest fapt si ca in orice domeniu, cumpatarea este cheia unei vieti frumoase din toate punctele de vedere.

sursa: AktualNews.ro

loading...

Facebook Comments