Suferi de ejaculare precoce? Iată o soluție!

Suferi de ejaculare precoce? Iată o soluție!

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MONDEN, SANATATE, SOCIAL, UTILE
1019
Comentariile sunt închise pentru Suferi de ejaculare precoce? Iată o soluție!
ejaculare

Unii bărbaţi afirmă că distragerea atenţiei este soluţia-cheie în tratarea problemelor erectile, în special a ejaculării premature.

Specialiştii în sexologie sunt de acord că erecţiile de scurtă durată reprezintă cel mai comun lucru asupra căruia bărbaţii se simt vulnerabili. Nu este plăcut pentru niciunul dintre ei să termine actul intim foarte repede, sexul trebuie să fie ceva plăcut şi să se termine cât mai târziu.

O metodă de a scăpa de ejacularea precoce: Gândeşte-te la altceva

Unii bărbaţi afirmă că distragerea atenţiei este soluţia-cheie în tratarea problemelor erectile, în special a ejaculării premature. Ideea principală constă în distragerea atenţiei de la ceea ce te deranjează, respectiv ejacularea precoce, şi înlocuirea gândurilor cu sentimente care nu au tentă sexuală şi nicio legătură cu partenera de sex.

Se pare că această metodă funcţioneată la foarte mulţi bărbaţi. Ei spun că în momentul în care se gândesc la cu totul şi cu totul altceva în timpul partidei de sex sunt mai dezinhibaţi şi nu mai au probleme în a-şi menţine erecţia mai mult timp. Sursa: click.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments