Un puternic supliment pentru stimularea NATURALA a testosteronului este acum disponibil in Romania

Un puternic supliment pentru stimularea NATURALA a testosteronului este acum disponibil in Romania

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, SANATATE, SPORT, UTILE
725
Comentariile sunt închise pentru Un puternic supliment pentru stimularea NATURALA a testosteronului este acum disponibil in Romania

Pentru bărbaţii trecuţi de prima tinereţe, dar şi pentru sportivii care doresc să-şi mărească performanţele, nivelele crescute ale testosteronului şi ale hormonului de creştere sunt cerinţe minime şi necesare. Obţinerea unui nivel superior sau păstrarea nivelului normal (acolo unde este cazul, în cazul vârstnicilor sau în perioade de stres) este acum posibilă cu cel mai nou supliment alimentar: PREGNOLONE!

 

Fabricat în Belgia sub licenţa Balkan Pharmaceuticals, acest complex de nutrienţi cu efecte dovedite în teste clinice are ca rezultate mărirea naturală a secreţiei testosteronului şi hormonului de creştere precum şi o revitalizare a întregului corp. Reţeta unică, diferită de orice alt produs similar, conţine în cantităţi atent selectate următoarele ingrediente: Tribulus Terrestris, MACCA (Lepidium meyenii), extract de embrion de ou, extras de Floarea Pasiunii, extras de Saw Palmeto, larve de trântori, Spirulina, ZMA şi ALFAALFA.

 

Testosteronul este un hormon foarte important pentru bărbaţi, acesta având un rol major în obţinerea şi menţinerea masei musculare, a forţei şi, nu în ultimul rând, a libidoului. Studiile au indicat faptul că în general, după vârsta de 30 de ani, secreţia naturală de testosteron scade în organism, atrăgând totodată o serie de efecte secundare nedorite. Iată câteva din cele mai importante aspecte ale sănătăţii legate de nivelul de testosteron din corp:

 

– inimă şi sânge sănătoase: un studiu efectuat pe 83.000 de bărbaţi adulţi a arătat faptul că în cazul acelora care au reuşit prin suplimente să îşi readucă nivelul testosteronului la normal, posibilitatea unui stop cardiac a scăzut cu 24% şi a unui atac cerebral cu 36%.

 

– mai puţină grăsime, mai multă masă musculară: chiar şi fără executarea unor antrenamente de forță, compoziţia corpului se schimbă în prezenţa unui nivel normal al testosteronului. Exerciţiile fizice nu fac decât să amplifice acest efect şi să mărească puterea.

 

– oase mai puternice: testosteronul măreşte densitatea osoasă, întărind astfel întregul sistem osos.

 

– memorie mai bună: un nivel normal al testosteronului a fost corelat cu o incidenţă mai mică a apariţiei bolii Alzheimer precum şi cu funcţii cerebrale îmbunătăţite.

 

– libido crescut: încă din adolescenţă, testosteronul influenţează viaţa sexuală şi funcţia erectilă la bărbaţi. Pentru cei care doresc păstrarea unui libido normal, monitorizarea şi îmbunătăţirea nivelului testosteronului este obligatorie.

 

– antidepresiv: un nivel scăzut al testosteronului are ca efect şi pierderea bunei dispoziții şi a energiei cotidiene. Studiile au arătat faptul că cei care au urmat tratamente de reglare a testosteronului au raportat o îmbunătăţire a calităţii vieţii, datorată în mare parte şi reapariţiei optimismului.

 

Acestea sunt doar câteva din cele mai importante efecte produse de acest hormon, influenţele lui asupra corpului fiind încă subiect de studiu. Însă până la noi descoperiri, este confirmat faptul că suplimentarea naturală cu plante şi vitamine ca cele din produsul PREGNOLONE aduce beneficii celor trecuţi de 30 de ani sau celor care îşi doresc mărirea performanţelor sportive.

 

O cutie de PREGNOLONE, suficientă pentru 30 de zile, costă 124 de lei, suplimentul putând fi achiziţionat în România în centre sportive selecţionate.

loading...

Facebook Comments