Este star pe youtube dar acum risca inchisoarea si o amenda uriasa dupa ce a umilit in ultimul hal un cersetor roman in Barcelona. Ce i-a facut bietului om este strigator la cer. Cum sa faci asa ceva:

Este star pe youtube dar acum risca inchisoarea si o amenda uriasa dupa ce a umilit in ultimul hal un cersetor roman in Barcelona. Ce i-a facut bietului om este strigator la cer. Cum sa faci asa ceva:

- in EXTERNE
1061
Comentariile sunt închise pentru Este star pe youtube dar acum risca inchisoarea si o amenda uriasa dupa ce a umilit in ultimul hal un cersetor roman in Barcelona. Ce i-a facut bietului om este strigator la cer. Cum sa faci asa ceva:
cersetor Barcelona

Procurorii spanioli vor ca starul Youtube ReSet, care a umilit un cersetor roman in Barcelona, sa faca inchisoare. Gestul scandalos a fost facut de tanarul de 20 de ani in ianuarie anul trecut. ReSet, vlogger-ul cu 2 milioane de fani, este intr-o situatie extrem de delicata. Videoul in care a umilit un cersetor roman, pe o strada din Barcelona, il poate costa libertatea.

Filmuletul a fost postat de tanarul originar din China, dar stabilit in Spania, in ianuarie 2017. Atunci, a dat biscuiti care aveau pasta de dinti in loc de crema unui cersetor roman de 52 de ani. Potrivit procurorilor spanioli, tanarul de 20 de ani a castigat peste 2 mii de Euro din vizionari.

biscuiti cu pasta de dinti

Insa videoul a provocat un val de nemultumire in Spania. Tanarul a fost aspru criticat pentru ca si-a batut joc de cersetor. Gheorghe, care e originar din Copsa Mica, e de cativa ani in Spania si obisnuieste sa cerseasca in fata unui supermarket de pe o strada din Barcelona.

Vlogger-ul a turnat gaz pe foc cand a declarat ca romanului i-a dat pasta de dinti, nu otrava. Iar furia opiniei publice spaniole a crescut cand ReSet a vrut sa-i dea 300 de Euro cersetorului, ca sa nu spuna nimic.

tanar a umilit un cersetor

Potrivit El Pais, procurorii vor ca ReSet sa faca 2 ani de inchisoare si sa plateasca daune de 30 mii de Euro romanului. Sursa: observator.tv

Distribuie daca ti-a placut sau daca consideri ca e interesant – util, acest articol! 

Pentru a fi sigur ca primesti ultimile noastre articole trebuie sa faci urmatoarea setare din pagina noastra de facebook: APASA butonul „URMARESTI” si din meniu SELECTEAZA „VEZI MAI INTAI”, exact ca in foto:

follow

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments