Vrei să îi oferi partenerei tale o seară de neuitat? Avem pentru tine 4 metode naturale de a crește nivelul de TESTOSTERON!

Vrei să îi oferi partenerei tale o seară de neuitat? Avem pentru tine 4 metode naturale de a crește nivelul de TESTOSTERON!

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, MONDEN, SANATATE, SOCIAL, UTILE
764
Comentariile sunt închise pentru Vrei să îi oferi partenerei tale o seară de neuitat? Avem pentru tine 4 metode naturale de a crește nivelul de TESTOSTERON!
testosteron

Nivelul de testosteron începe să descrească în mod natural pe măsură ce bărbatul îmbătrâneşte – acest proces începe la vârsta de 25 – 30 de ani şi se accentuează pe măsură ce se apropie de ultima jumătate a deceniului 4 de viaţă. Deşi vârsta are un impact semnificativ asupra concentraţiei de testosteron, stilul de viaţă este factorul cel mai important. Mai jos aveţi o listă de sfaturi care vă vor ajuta să vă creşteţi nivelul de testosteron la înălţimi ameţitoare:

1. Limitaţi consumul de bere. Deşi reclamele prezintă deseori berea ca băutura unui bărbat adevărat, ea este de fapt foarte dăunătoare masculinităţii. Organismul recunoaşte anumite substanţe existente în bere ca estrogeni (hormoni feminini) şi de aceea, în cele din urmă, bărbaţii care consumă bere pot începe „să se transforme în femeie” – şoldurile se lărgesc, pieptul de dezvoltă şi funcţiile sexuale descresc. Rezultatele studiilor arată că descreşterea concentraţiei de testosteron poate fi provocată şi de consumul a câteva halbe de bere pe săptămână, de aceea este recomandat să renunţaţi complet la bere. Este important să vă daţi seama că toate tipurile de alcool, în special dacă sunt consumate pe perioade lungi de timp, pot avea un efect negativ asupra nivelurilor de testosteron din organism. Totuşi, dacă nu vă puteţi imagina o petrecere fără alcool, este recomandat să alegeţi băuturi care conţin mai puţini aditivi, cum ar fi, de exemplu, vodka.

2. Scăpaţi de greutatea în exces. Cu cât se acumulează mai multă grăsime în organism, cu atât este mai probabil să suferiţi de dezechilibru hormonal. Multe studii indică faptul că greutatea în exces este unul din motivele principale pentru un nivel scăzut de testosteron, în timp ce pierderea în greutate poate conduce la creşterea concentraţiei de testosteron. Între testosteron şi greutate este o relaţie invers proporţională, deoarece descreşterea nivelului de testosteron din organism conduce la acumularea de grăsime. De aceea, pentru a evada din acest cerc vicios, este necesar să scăpaţi de greutatea în exces, altfel creşterea nivelului de testosteron devine mult mai complicată.

3. Faceţi sport ca un bărbat adevărat. Deşi alergatul şi alte exerciţii cardio sunt eficiente în pierderea greutăţii în exces, dacă sunt efectuate prea des, pot extenua organismul şi reduce cantitatea de testosteron. De aceea, este recomandat să ridicaţi greutăţi de câteva ori pe săptămână şi să efectuaţi exerciţii pentru întregul corp. Acestea nu vă vor ajuta numai să pierdeţi grăsimea nedorită şi să daţi fermitate muşchilor, dar vor creşte şi nivelurile de testosteron.

4. Faceţi mai multă dragoste. Studiile au arătat că după un contact cu partenera, organismul unui bărbat produce mai mult testosteron. Aceasta este una din modalităţile cele mai plăcute şi mai simple de a creşte cantitatea acestui hormon, aşa că nu ezitaţi să profitaţi de ea.

sursa: sanatatea.ro

loading...

Facebook Comments