Atac sangeros comis in urma cu putin timp. Tanara de 26 de ani, ucisa de sot, in salonul unde lucra.

Atac sangeros comis in urma cu putin timp. Tanara de 26 de ani, ucisa de sot, in salonul unde lucra.

- in SOCANT
655
Comentariile sunt închise pentru Atac sangeros comis in urma cu putin timp. Tanara de 26 de ani, ucisa de sot, in salonul unde lucra.
breaking-news-alert2

Un atac sângeros asupra unei femei din oraşul Titu, judeţul Dâmboviţa, atrage atenţia asupra victimelor violenţei domestice, pe care legea ar trebui să le apere.

O tânără de 26 de ani a fost înjunghiată mortal la un salon de înfrumuseţare de fostul iubit, un plutonier din armată, care a luptat şi în Afganistan. Cu ochii în lacrimi, tatăl victimei spune că fata lui a reclamat acum o lună că militarul a bătut-o şi a cerut să fie protejată.

Alexandra i-a spus tatălui ei că merge la coafor. După câteva zeci de minute, el a sunat-o şi, pentru că nu i-a răspuns, s-a dus să vadă ce s-a întâmplat. Fata lui tocmai era urcată în ambulanţă, pentru că fusese atacată de fostul iubit.

Gheorghe Alexandru, tatăl tinerei: ”Erau speriate femeile de salon, mi-a zis că individul a înjunghiat-o şi a fugit.”

Medic: ”Am resuscitat-o o oră, avea plăgi multiple, nu a mai putut fi salvată.”

Suspectul se numeşte Florin Oprea, are 36 de ani şi este plutonier la o unitate militară. Martorii spun că a intrat în salon şi s-a năpustit asupra tinerei şi a înjunghiat-o. Apoi, a fugit pe stradă şi s-a urcat într un taxi.

Șoferul şi-a dat seama că s a întâmplat ceva rău, pentru că avea mâinile murdare de sânge. Acesta i-a cerut să fie dus la poliţie, unde a marturisit oribila faptă.

Taximetrist: ”Mi-a spus că și-a ucis soția.”

Tatăl Alexandrei povesteşte că fiica lui era terorizată de fostul iubit, cu care avea şi o fetiţă de 4 ani. Acum aproape o lună a mers la poliţie şi a făcut plângere împotriva lui, după ce o lovise.

Agresorul este audiat de un procuror, iar cazul lui va fi cel mai probabil preluat de Parchetul Militar. Sursa: stirileprotv.ro

tanara ucisa de sot

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments