I-au AMPUTAT DEGETELE într-un ACCIDENT de MOTOCICLETĂ, dar când și-a revenit le-a cerut, le-a dus acasă, dar ce a făcut cu ele A ȘOCAT ÎNTREAGA LUME! Unii spun că e NEBUN, uite ce poză a pus pe Facebook

I-au AMPUTAT DEGETELE într-un ACCIDENT de MOTOCICLETĂ, dar când și-a revenit le-a cerut, le-a dus acasă, dar ce a făcut cu ele A ȘOCAT ÎNTREAGA LUME! Unii spun că e NEBUN, uite ce poză a pus pe Facebook

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, SOCANT, SOCIAL
811
Comentariile sunt închise pentru I-au AMPUTAT DEGETELE într-un ACCIDENT de MOTOCICLETĂ, dar când și-a revenit le-a cerut, le-a dus acasă, dar ce a făcut cu ele A ȘOCAT ÎNTREAGA LUME! Unii spun că e NEBUN, uite ce poză a pus pe Facebook

David Playpenz și-a pierdut un deget și o parte din mână în urma unui accident de motocicletă, dar în loc să scape pur și simplu de acel deget amputat, el l-a dus acasă, ce a făcut cu el a șocat o lume întreagă, iată întreaga poveste. 

Chirurgii l-au informat pe Playpenz că au fost nevoiți să îi amputeze degetul după ce se înnegrise în urma unui accident de motocicletă în care fusese rănit. Atunci bărbatul din Colchester, Essex, i-a întrebat pe medici dacă, după externare, ar putea lua acasă degetul. Aceștia au crezut că e cam ciudat, dar nu au avut nicio obiecție, conform The Sun

David spune că mereu a fost curios referitor la canibalism și referitor la ce gust ar putea să aibă carnea de om, dar nu a putut niciodată să încerce pentru că e ilegal să mănânci o altă persoană… Dar acum că avea propriul deget în sfârșit și-a dat seama că nimeni nu l-ar putea da în judecată dacă își mănâncă propria carne. Așa că a decis să își mănânce degetul și să păsteze oasele drept amintire.

os

Dar curiozitatea nu a fost singurul său motiv pentru a duce la bun sfârșit acest plan nebunesc: ,,Știu că sună ciudat, dar nu a fost doar curiozitate. Acel deget era parte din mine, o parte prea importantă ca să o pierd pur și simplu. Am decis că dacă mănânc carnea și păstrez oasele, atunci nu ar însemna că pierd acea parte din mine”, asta a declarat el pentru revista ,,love it!”.

La două zile de la externare, David a mers în bucătărie și și-a gătit degetul. Pentru a se asigura că nu dăunează oaselor pe care voia să le păstreze, a ales să îl fiarbă. Nu i-a pus niciun fel de condiment fiindcă a vrut să simtă gustul real al cărnii de om.

os1

După ce le-a povestit prietenilor despre mama lui ciudată, David a recunoscut că părerile au fost împărțite. Doi oameni au spus că e dezgustător, pe când un vegan i-a mărturisit că experimentul lui e unul bun, David a avut propria sa permisiune pentru a-și mânca prorpiul deget, pe când, spunea prietenul vegan, animalele nu-și dau niciodată consimțământul pentru a fi mâncate.

Playpenz a asigurat pe toată lumea că faptul de a-și fi mâncat degetul nu îl face automat un canibal în serie, el spune că a fost o experiență unică în viața lui și că nu plănuiește să o repete vreodată. Oasele le ține într-o cutie, drept suvenir al acestei experiențe.

loading...

Facebook Comments